Zuzana Ročeňová Rôzne

V akvaparku na Šírave sprístupnili vonkajší areál: Na ľudí čaká zážitkový bazén aj anglický trávnik!

„Vodný svet“ v Thermal parku na Zemplínskej šírave je v prevádzke mesiac a jeho letný oddych okúsili už tisícky návštevníkov. K dispozícií sú už aj vonkajšie bazény, ktoré ponúkajú ten pravý relax.

Ilustračný obrázok k článku V akvaparku na Šírave sprístupnili vonkajší areál: Na ľudí čaká zážitkový bazén aj anglický trávnik!
Zdroj: Dnes24.sk

Návštevníkom, túžiacim po osviežení sú v Thermal parku k dispozícii tri vnútorné bazény a trio vonkajších bazénov. Svoje brány otvára Vodný svet pre nedočkavých rekreantov každý deň od 09:00 hod. do 21:00 hod. a počas celého dňa sa tam vystrieda celkom pekná mela ľudí. „Priemerná denná návštevnosť je od 15.6.2014 do 14.7.2014 – 419 ľudí za celý deň, s tým, že víkendy sú pochopiteľné silnejšie a nedeľa býva štatisticky najsilnejšia,“ hovorí manažér Thermalparku Šírava Ladislav Hocman.

Vonkajší areál aj animačný progam

Termálna voda je vhodná nielen na plávanie a čľapkanie sa, ale má priaznivé účinky aj na pohybové ústrojenstvo a jeho ochorenia. Vo vonkajšom areáli, ktorý sa otvoril počas uplynulých dní čaká na návštevníkov termálny bazén s teplotou 36 stupňa Celzia.

„Otvorený vonkajší areál ponúka termálny bazén, oddychový bazén a zážitkový bazén, ochladzovacie sprchy, pokladaný anglický trávnik, letný výdaj jedla, humpalisko, detský kútik a k dispozícii máme aj kompletný celodenný animačný program,“ prezradil Hocman.

Foto: ThermalPark Kaluža

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM