Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

V centre Michaloviec sa môžete kochať novinkou: Kvetinové pyramídy na námestí!

Michalovce sa môžu pochváliť novinkou. V centre nášho mesta na námestí sa okoloidúci ľudia môžu kochať kvetinovými pyramídami.

Ilustračný obrázok k článku V centre Michaloviec sa môžete kochať novinkou: Kvetinové pyramídy na námestí!
8
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Už ste si to stihli všimnúť aj vy? Zamestnanci Technických a záhradníckych služieb mesta Michalovce v uplynulých dňoch skrášlili námestie v našom meste kvetinovými pyramídami.

Pre skrášlenie námestia

Táto novinka je umiestnená v širokých a vysokých poschodových kvetináčoch. Výšku a šírku týchto kvetinových pyramíd si všimnete už z diaľky. Mesto ich umiestnilo pri veľkej fontáne a aj pri fotografickom bode Srdce Zemplína – selfie bod.

„Ide o kvetinové pyramídy, ktoré sú v meste nové. Zakúpili ich v máji tohto roku pre skrášlenie nášho námestia Technické a záhradnícke služby mesta Michalovce, ktoré sú správcom verejnej zelene a verejných priestranstiev,“ povedala pre náš portál hovorkyňa mesta Iveta Palečková.

Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Objekt fotografovania

Osloveným návštevníkom centra nášho mesta sa kvetinová novinka páči. „Hneď som si to všimla, bije to do očí, ale v tom pozitívnom zmysle. Krásne červené muškáty sa ťahajú v obrovských kvetináčoch, nádhera,“ povedala nám napríklad Michalovčanka Jan­ka.

„Sme veľmi radi, že obyvateľom a návštevníkom sa nová kvetinová výzdoba páči, o čom svedčia fotografie, ktoré si pri muškátových pyramídach robia,“ doplnila I. Palečková.

Pozrite si kvetinovú novinku z centra Michaloviec v našej priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

FOTOGALÉRIA: Michalovské námestie sa môže pochváliť novinkou!
8
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM