Kultúra

V Michalovciach máme talent takmer na všetko: Už o pár dní preto štartuje veľké TALENTÁRIUM

Michalovčanov čaká podujatie, na ktorom účinkujúci svoj talent predvedú v tanci, speve, rozprávaní, či hrou na hudobné nástroje. O pár dní vypukne veľká prehliadka mladých talentov.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach máme talent takmer na všetko: Už o pár dní preto štartuje veľké TALENTÁRIUM
Zdroj: Dnes24.sk

V Michalovciach máme talent

Zemplínske osvetové stredisko obsadí umelecky nadané deti. Prezentovať budú svoj talent v záujmovo-umeleckej činnosti. V súťažnej prehliadke sa predviedú malí školáci spevom, tancom, ľudovým rozprávaním, recitáciou a hrou na hudobný nástroj. Spoločný školský úrad so sídlom vo Vinnom a Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach po minuloročnom pilotnom ročníku pripravujú ďalší – prvý ročník obvodnej prehliadky „TALENTÁRIUM“ pre žiakov I.st. ZŠ. Podujatie sa uskutoční v galérii Zemplínskeho osvetového strediska v Michalovciach 24. februára 2016 so začiatkom o 8,30 hod.

„Žiaci prvého stupňa základných škôl sa majú možnosť prezentovať a ukázať svoj talent v záujmovo-umeleckej činnosti. V súťažnej prehliadke sa malí školáci predvedú spevom, tancom, recitáciou, ľudovým rozprávaním a hrou na hudobný nástroj,“ informuje Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach.

Chcú ozvíjať sebavedomie detí

Zámerom podujatia je rozvíjať sebavedomie detí a istotu vo vystupovaní pred publikom. Do prehliadky sa aktívne zapojilo a svojich zástupcov vyšle viac ako desiatka základných škôl z nášho regiónu. Eva Matuchová, odborný zamestnanec, dodáva: „Dúfame, že podujatie zanechá u všetkých pekné dojmy a zážitky. Prehliadka je opäť mimoriadnou príležitosťou pre detské talenty z nášho regiónu. Malým možno aj budúcim umelcom sa naskytá jedinečná možnosť zažiť hrejivý pocit radosti od spokojnosťou naplneného diváka“.

Môže vás zaujímať:

Mladí strelci z Michaloviec s parádnou muškou: Tieto úspechy majú za sebou, no jedna previerka ich len čaká

Historické zábery: Prejdite sa do minulosti uličkami starých Michaloviec

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM