Šport

V Michalovciach môžete staviť na aktívneho ducha: 3 km, nenáročná trať a rozcvičku vám dá známy tréner

Ak aktívny pohyb milujete, alebo rozmýšľate práve v tomto smere zabrať a ste z Michaloviec či okolia, je tu vynikajúca možnosť práve pre vás. Čo takto si zabehnúť tri kilometre po zaujímavej trase v našom meste?

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach môžete staviť na aktívneho ducha: 3 km, nenáročná trať a rozcvičku vám dá známy tréner
Zdroj: Dnes24.sk

V metropole Zemplína odštartuje ďalšie bežecké podujatie. Na začiatku júna sa chystá akcia pre všetkých, ktorí chcú staviť na aktívny pohyb a urobiť niečo pre svoje zdravie. Môžu sa zapojiť nielen jednotlivci, ale aj manželské páry, súrodenci a celé rodiny.

Poďme si spolu zabehať

Nenáročná trať je v dĺžke tri kilometre, ktorá začína na Rybárskej ulici, pokračuje popri ramene rieky Laborec, následne po spevnenej ploche okolo areálu psychiatrickej nemocnice a končí na sídlisku.

„Rozcvičku a strečing nám dá tréner Ivan Sirko,“ informovala Janka Tóthová z Active life. Ide o známeho trénera a prezidenta Europen Horting Federation. Sirko trénuje v Michalovciach v Škole bojových umení Michalovce – Workout fitness Zemplín.

Bežecké podujatie odštartuje 2. júna o 19. hodine na Rybárskej ulici v Michaloviach. Štartovné je len symbolické 1 € a v cene štartovného bude tombola, rozcvička, pitný režim a čokoládka. Pozrite si, kadiaľ povedie trasa TU.

Bežecké tréningy sú každý 2. štvrtok. Takže ďalší bude 16.6.2016

Môže vás zaujímať:

Michalovčania beh milujú: Prehľad pretekov a podujatí, ktoré nás v tomto roku ešte čakajú

Michalovčanka na svetovej abilympiáde 2016: Valéria Mitrová zožala úspech v prvej desiatke!

Active life v Michalovciach
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM