Veronika Ondo-Cholewová Správy

V Michalovciach nás čakajú strhujúce výjavy: Naše oči upúta svetelný mapping

V metropole Zemplína nás opäť čaká krásne vizuálne divadlo. Pohľady ľudí v Michalovciach upúta už onedlho svetelný mapping.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach nás čakajú strhujúce výjavy: Naše oči upúta svetelný mapping
Zdroj: YouTube.com

Počas rozsvietenia vianočnej výzdoby, ku ktorej dôjde 6. decembra, si Michalovce pre obyvateľov pripravili aj lákavú špecialitu. Okrem príchodu Mikuláša sa totiž môžete tešiť aj na svetelný mapping na budove mestského úradu. Michalovčania prvýkrát zažili pôsobivé vizuálne divadlo v podobe video mappingu vlani a ako sme už prezradili, je sa na čo tešiť aj tento rok.

Nenechajte si to ujsť

Mikuláš 2017 a rozsvietenie vianočnej výzdoby sa v našom meste budú konať v stredu 6. decembra od 17:00 hod. Okrem tradičných prvkov výzdoby, na ktoré si obyvatelia Michaloviec už zvykli, pribudnú aj nové, ktoré taktiež dotvoria tú pravú atmosféru Vianoc. A ako sme vám už prezradili, už teraz sa môžete tešiť aj na svetelný mapping na budove mestského úradu.

Zaznejú aj koledy

V podvečer na Mikuláša si verejnosť bude môcť na tribúne pri Mestskom úrade Michalovce vychutnať aj zaujímavý program. Okrem rozžiareného námestia ľudí určite poteší aj samotný príchod Mikuláša. Deti sa tak môžu tešiť na balíčky s cukrovinkami, ale aj na mikulášske vystúpenie. Na tribúne pri radnici zaznejú aj koledy v podaní folklórneho súboru Zemplínik.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM