Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

V Michalovciach opäť budú Zimné gastronomické trhy: Prvé informácie o lákavej akcii!

V Michalovciach sa aj tento rok uskutočnia Zimné gastronomické trhy. Prinášame vám prvé informácie o tomto atraktívnom podujatí.

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach opäť budú Zimné gastronomické trhy: Prvé informácie o lákavej akcii!
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Michalovce už po druhýkrát zorganizujú Zimné gastronomické trhy. Okrem vianočných trhov sa teda môžete v našom meste tešiť aj na stánky s gastronomickými pochúťkami, ktoré budú rozmiestnené priamo na Námestí slobody. Aj tie tak budú dotvárať sviatočnú atmosféru a navyše nás vábiť všakovakými vôňami.

Vianočné trhy sa v Michalovciach tešia veľkej obľube. Aj preto sa zástupcovia nášho mesta rozhodli, že zorganizujú i Zimné gastronomické trhy, ktoré budú trvať dlhšie než vianočný jarmok. Tešiť sa na ne môžeme približne od decembra 2017 do januára 2018. Konkrétne dátumy radnica upresní až neskôr. Budú sa konať v priestoroch Námestia slobody. V našom meste pôjde o ich už druhý ročník a podľa informácii od radnice by sa malo v tejto tradícii pokračovať.

Medovina a vianočný punč, domáce koláče, šišky, trdelníky, palacinky, či pečené gaštany. Aj na týchto dobrotách si budú môcť pochutiť domáci i hostia, ktorí v predvianočnom čase zavítajú do Michaloviec. Mesto bude stánky, ktoré sú v jeho vlastníctve, prenajímať podnikateľom na základe výsledkov dražby. Predávať v nich môžu potravinový tovar a poskytovať služby na rýchly konzum.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM