Veronika Ondo-Cholewová Šport Iné športy

V Michalovciach sa pobeží večerným mestom: Toto si nenechajte ujsť

V centre Michaloviec bude po zotmení rušno. Už čoskoro námestím prebehnú veľkí i malí športovci. Pridáte sa?

Ilustračný obrázok k článku V Michalovciach sa pobeží večerným mestom: Toto si nenechajte ujsť
Foto: Slávka Kellová

Ak máte radi beh a najradšej behávate po tme, toto je niečo pre vás. Mesto Michalovce totiž pripravilo ďalší ročník Behu o štít mesta Michalovce. Hlavný program sa uskutoční 24. novembra o 18. hodine na michalovskom námestí.

Súčasťou osláv mesta

Už tradične sa v deň oslobodenia Michaloviec koná na Námestí osloboditeľov takzvaný Beh o štít mesta, ktorý je určený dospelým bežcom a má za sebou už niekoľko ročníkov. V Michalovciach pôjde už o XXV. ročník bežeckého podujatia O štít mesta Michalovce.

Aktuálne je registrovaných 170 bežcov, ktorí chcú zabojovať o štít mesta. Tí budú rozdelení do rôznych kategórii podľa veku a pohlavia a následne aj tak hodnotení. Tento hlavný štart behu bude v piatok 24. novembra o 18. hodine.

Nezabudli ani na mladších

Ešte predtým než sa zotmie a pobeží hlavný pretek, budete môcť sledovať na rovnakom mieste len so zmenenou trasou, najmladších účastníkov a pretek o 13. hodine – Detský beh Ivana Pšenka. Michalovské námestie sa tak premení na bežeckú trať, kde si svoje sily zmerajú nielen žiaci, ale i skúsení bežci.

Toto bežecké podujatie sa teší každoročne nielen veľkej účasti aktívnych športovcov, ale aj divákov, ktorí ich prichádzajú v chladnom počasí a v tme, aby športovcov povzbudili potleskom, či pokrikom.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM