Veronika Ondo-Cholewová Správy Rôzne

V októbri sa máme na čo tešiť: Prehľad top podujatí, ktoré nás v Michalovciach čakajú

Október už klope na dvere. A milovníci podujatí sa môžu tešiť na rôzne akcie v Michalovciach. Tieto sú podľa nás tie naj...

Ilustračný obrázok k článku V októbri sa máme na čo tešiť: Prehľad top podujatí, ktoré nás v Michalovciach čakajú
Zdroj: Dnes24.sk

Šarkaniáda

1. októbra 2017 od 13:00 hod., na Zemplínskej šírave v stredisku Lúč

V októbri sa môžete tešiť na rodinnú súťaž v púšťaní šarkanov. Šarkaniáda sa uskutoční 1. októbra od 13:00 hod na Zemplínskej šírave v stredisku Lúč (pod Kotvou pri prístave). V prípade dažďa sa termín posúva o týždeň neskôr. Súťažiť sa bude v rôznych disciplínach – o najkrajšieho, najmilšieho a najfarebnejšieho šarkana, ale aj v lukostreľbe na terč. Pre deti sú pripravené ceny, sladké makovníky, nápoje a kopec voľnej zábavy v prírode.

La Gioia a band

4. októbra 2017 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

La Gioia prichádza s úplne novou dávkou energie. V Michalovciach budete môcť zažiť doslova rockové snenie. Známe rockové balady svetovej aj domácej produkcie v doprovode štyroch bravúrnych hudobníkov z Nitry si budete môcť vypočuť 4. októbra v MsKS. Na gitare sa predstaví Martin Ralík, na bicie zahrá Martin Ševčík, violončelo bude maž v rukách Martina Uhrínová a klávesy Tony Marko.

Vďaka Vám

11. októbra 2017 o 15:00 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

Mestský úrad Michalovce a Mestské kultúrne stredisko (MsKS) Michalovce pozývajú v októbri všetkých starších na program pri príležitosti Mesiaca úcty k starším. Podujatie s názvom Vďaka Vám je naplánovaní na 11. 10. 2017 o 15:00 hod. vo veľkej sále MsKS Michalovce. V programe sa predstaví folklórny súbor Chemlon z Humenného.

L&S Starí majstri

14. októbra 2017 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

V Michalovciach uvedú hru o dvoch bratoch, ktorí sú poslední potomkovia slávnej divadelnej rodiny. Majú rozdielny charakter, talent, aj úspech. Napriek tomu, že dosiahli divadelnú slávu (každý po svojom) sú vo veku a v období, keď zrazu nie sú zasypaní ponukami. Ich peňaženky sú desivo prázdne a tak sú nútení prijať producentovu ponuku: hrať spolu v divadelnej hre o dvoch bratoch, ktorí sa nenávidia. V divadelnej hre si zahrá Milan Lasica a Martin Huba.

Rodinný prievan

14. októbra 2017 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

Október bude plný divadla. Aj keď v Michalovciach divadlo nie je, môžete sa tešiť na predstavenie, v ktorom si zahrajú Marta Sládečková, Matej Landl, Pavol Šimun, Kristína Svarinská, Kristína Greppelová, Ondrej Bortlík. Skvelá súčasná komédia z rodinného prostredia vám napovie, že matka má vždy pravdu, aj keď ju náhodou nemá. Traja muži a tri ženy na scéne, to nikdy neveští podľa scenára nič dobré.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM