Krimi

V reštaurácii došlo k dráme: Podgurážený muž (45) vytiahol nôž, ľudia si vypočuli šokujúce slová

Nečakané chvíle pre čašníčku aj ďalších ľudí v reštaurácii! Podľa polície podgurážený muž (45) vytiahol z bundy nôž, nahol sa za barový pult a začal pred čašníčkou (25) šermovať, pričom jej a všetkým prítomným sa mal vyhrážať zabitím.

Ilustračný obrázok k článku V reštaurácii došlo k dráme: Podgurážený muž (45) vytiahol nôž, ľudia si vypočuli šokujúce slová
Zdroj: TASR

K nebezpečnému incidentu podľa mužov zákona došlo v sobotu v čase okolo 22:00 hodiny v jednom z reštauračných zariadení v Nižnom Hrabovci. Polícia už v tejto súvislosti obvinila 45-ročného miestneho muža pre prečin nebezpečného vyhrážania spáchaného v súbehu s prečinom výtržníctva.

„Tento muž sa na mieste verejnosti prístupnom zjavne pod vplyvom alkoholu a s nožom v ruke vyhrážal zabitím 25-ročnej čašníčke,“ uviedla Jana Migaľová z Krajského riaditeľstva PZ v Prešove.

Podľa ďalších slov policajnej hovorkyne, obvinený pristúpil k barovému pultu, vytiahol z bundy nôž, nahol sa za barový pult a nožom začal pred poškodenou šermovať.

„Mladej žene ako aj všetkým prítomným sa vyhrážal zabitím. Podgurážený smelý muž vzbudil u ženy dôvodnú obavu o jej život a zdravie,“ doplnila Migaľová.

Obvinený muž už sedí v cele policajného zaistenia a v prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až tri roky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM