Veronika Ondo-Cholewová Správy

V súťaži o najkrajšiu obec sú v hre aj tie naše: 3 dediny z Michalovského okresu, ktorým sa darí najlepšie

O akúsi korunku krásy nebojujú pravidelne iba slovenské mestá, ale aj naše dediny. A tak je tomu aj tentoraz. Platí to aj pre dediny z okresu Michalovce. Ktorým sa nateraz darí najlepšie?

Ilustračný obrázok k článku V súťaži o najkrajšiu obec sú v hre aj tie naše: 3 dediny z Michalovského okresu, ktorým sa darí najlepšie
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion vyhlásil súťaž o Najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala prvého apríla a definitívneho víťaza spoznáme 5. novembra 2015. Čas na hlasovanie sa teda pomaly kráti a konečný rebríček, hoci ešte nič nie je isté, sa pomaly začína rysovať.

Na prvom mieste sa zatiaľ drží Terchová, za ňou Sedliacka Dubová a tretia je v priebežnom hodnotení obec Hlinné.

Najlepšie trio z nášho okresu

Do prvej stovky sa zatiaľ prebojovala z nášho okresu iba obec Budkovce. Tá priebežne figuruje na 80. priečke. Tento rok o titul bojuje 2788 obcí z celého Slovenska. O niečo menej sa zatiaľ darí iným dedinám z nášho okresu. Pre zaujímavosť, druhé najlepšie umiestnenie z Michalovského okresu nateraz patrí dedine Lúčky. Tá je predbežne na 227 mieste a tretie obci Trnava pri Laborci. Momentálne sa nachádza na 549. mieste.

Ako hlasovať?

Súťaž ale ešte prebieha a karty v súčasnom poradí môže zamiešať i váš hlas. Do súťaže sa môžu prihlásiť ľudia – hlasujúci, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za mesto či obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto či obec.

Čítajte tiež:

Naše okolie skrýva množstvo zaujímavostí: Pikošky z obcí pri Michalovciach, o ktorých vie málokto

Ťaháky v okolí Šíravy: celoročný relax pri vode, výlety za poznaním i unikátny mlyn

Tajné cyklochodníčky pri elekrárni: Bicyklom k sútoku Laborca s Uhom

Unikátne drevené kostolíky neďaleko Michaloviec: Svojou atmosférou láka ľudí aj hora plná zázrakov, FOTO

Pikoška z histórie o neposednom kostole: Viete, kde majú tohto nezbedníka?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM