Ondrej Petričko Rôzne

Väčšina Michalovčanov hokejistom stále verí: Niektorí to vidia aj na medailu

V poslednom zápase skupiny potrebujeme naplno bodovať, ak chceme postúpiť do štvrťfinále. Ak sa v riadnom hracom čase nerozhodne, budú nás zaujímať výsledky ostatných zápasov v skupine. Prehra v riadnom hracom čase nás posiela domov. Ako vidia šance Slovákov Michalovčania, ktorých sme oslovili?

Ilustračný obrázok k článku Väčšina Michalovčanov hokejistom stále verí: Niektorí to vidia aj na medailu
Zdroj: TASR

Počas zápasov našej hokejovej reprezentácie boli ulice vyľudnené, dokonca ani v inak preplnených obchodoch nebolo ľudí. To je neklamný znak, že majstrovstvá sveta v hokeji sú v plnom prúde. Počas zápasov našej reprezentácie boli naozaj plné len podniky, kde sa stretávajú partie kamarátov, pre ktorých je v týchto dvoch týždňoch hokej témou číslo jeden.

Uspejeme alebo nie?

V utorok majú slovenskí hokejisti pred sebou posledný zápas v skupine, v ktorom sa rozhodne o našom úspechu alebo neúspechu. Ako vidia naše šance Michalovčania?

Tomáš(21), frézar: Vystúpenie našich hokejistov sa mi napriek výsledkom celkom pozdáva a stále verím v úspech. Verím, že sa dostanú čo najďalej. Tipujem bronzovú medailu.

Jana(39), úradníčka: Hokej sledujem s celou rodinou a zatiaľ nie sme veľmi nadšení. Ale celé je to aj tak o zápase s USA, pretože keď by sme sa dostali do štvrťfinále, tam rozhoduje jeden zápas o tom, či budete hrať o najvyššie priečky. Netrúfam si tipovať, ale postup zo štvrťfinále by som našim priala.

Rudolf(58), vodič: Každý čakal, že aj tento rok príde úspech a možno tento tlak poškodil našim hokejistom. Neverím, že to zvládnu. Podľa mňa bude zápas s USA našim posledným vystúpením na tomto šampionáte. Sú to veľmi vyrovnané majstrovstvá s množstvom prekvapení a favoriti na to doplácali. Medzi nimi sme aj my.

Peter(28), IT technik: Všade okolo seba počúvam, ako zle sme hrali tento rok. Podľa mňa by sme nemali byť fanúšikmi úspechu, ale fanúšikmi Slovenska a preto treba do poslednej chvíle veriť. Verím, že sa našim podarí rozhodnúť v riadnom hracom čase a zariadime si postup. Vo štvrťfinále je to o jednom zápase a stať sa môže čokoľvek. Tipujem, že naši skončia do 4. miesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM