Šport

Veterán Šechný opäť oblečie dres Michaloviec: Som tu doma!

Hokejista Richard Šechný bude v kariére pokračovať aj v nasledujúcej sezóne. Na spolupráci sa dohodol nielen s prvoligovým klubom z Michaloviec.

Ilustračný obrázok k článku Veterán Šechný opäť oblečie dres Michaloviec: Som tu doma!
Zdroj: TASR

Nastupovať by mal aj v druhej lige za Humenné. Skúsený útočník to uviedol v rozhovore pre Noviny Zemplína. Šechný je rodák z Prešova, ale do seniorského hokeja sa dostal práve v Michalovciach a na Zemplíne by rád aj ukončil svoju bohatú kariéru.

„V Michalovciach som ako vojak začal so seniorským hokejom, som tu doma a chcem tu aj skončiť. Som veľmi rád, že sme sa s prezidentom klubu dohodli a budem opäť hrať za Duklu,“ uviedol Šechný, ktorý v Michalovciach pôsobil v rokoch 2011–2015. Po sezóne 2014/2015 sa však rozhodol pre odchod a v minulom ročníku pôsobil v konkurenčnom Prešove i v Detve. Už 44-ročný útočník bude v novej sezóne hrávať nielen za prvoligové Michalovce, ale nastupovať by mal aj v druhej lige. V Humennom bude totiž pôsobiť v pozícii hrajúceho asistenta trénera.

„Myslím si, že by to nemalo kolidovať. V Humennom budeme trénovať iba dvakrát do týždňa, pretože väčšina chlapcov chodí do roboty. Majstrovské zápasy sa budú hrávať v sobotu, takže stredy a piatky by som hrával v Michalovciach a v sobotu za Humenné,“ vysvetlil Richard Šechný.

Foto: ilustračné/na snímke Šechný

Môže vás zaujímať:

Mesto sa pripravuje na rekonštrukciu zimného štadióna: Náklady by mali dosiahnuť približne 1,9 milióna eur

Raz kliknete a okamžite vás ten song chytí za srdce: Toto je nová hymna michalovského futbalu!

Silná atmosféra v Michalovciach: Na štadióne zavládla radosť ako po zisku majstrovského titulu, FOTO

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM