Rôzne

Vianočná atmosféra sa v našom meste stupňuje: V Michalovciach rozsvietia stromček!

V Michalovciach sa už začína stupňovať atmosféra najkrajších sviatkov roka. Vianočný stromček je už priamo na námestí a onedlho bude rozsvietený.

Ilustračný obrázok k článku Vianočná atmosféra sa v našom meste stupňuje: V Michalovciach rozsvietia stromček!
Zdroj: Mesto Michalovce.sk

K atmosfére najkrajších sviatkov roka pridá v našom meste už onedlho rozsvietený vianočný stromček. S príchodom Mikuláša sa rozžiari nielen on, ale aj očká našich najmenších.

Mesto už stromček osadilo na Námestí osloboditeľov. Tento krásny symbol Vianoc sa tak už nachádza v centre Michaloviec. A to na tradičnom mieste pri Fontáne lásky. Práve tam stojí krásna jedlička. Vianočný stromček v tomto roku mestu venoval obyvateľ Ulice Andreja Kmeťa v Michalovciach.

Viac ako 18 metrov vysoký strom sa spolu s vianočnou výzdobou rozsvieti v našom meste 6. decembra o 17.00 hodine. Počas tohto obdobia budú už v priestoroch námestia prebiehať gastronomické trhy, ktoré odštartujú deň pred rozsvietením stromčeka.

Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

6. decembra do Michaloviec zavíta aj Mikuláš a okrem neho sa môžete tešiť aj na vystúpenie folklórneho súboru Zemplínik a taktiež Jurošík. Divadlo Babadlo si pre všetkých pripravilo vianočné predstavenie Betlehem – Radujme sa, veseľme sa.

Zabudnúť by ste však nemali ani na vianočné trhy. Tie sa uskutočnia v dňoch od 9. do 10. decembra na Obchodnej a Markušovej ulici. Aj tento rok so sebou prinesú tú právu atmosféru blížiacich sa sviatkov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM