Rôzne

Vianočná výzdoba objektívom: Krásna atmosféra pri prechádzke nočnými Michalovcami

Vychutnajte si krásnu atmosféru v Michalovciach, ktorá sa dá zažiť pri prechádzke nočným mestom. Pozrite si fotky z nášho vianočného námestia.

Ilustračný obrázok k článku Vianočná výzdoba objektívom: Krásna atmosféra pri prechádzke nočnými Michalovcami
27
Galéria

Večerné Michalovce môžete v týchto dňoch zažiť takpovediac v odlesku vianočných svetielok. Vydali sme sa do nich aj my spolu s našim fotoaparátom. Prinášame vám zábery z nášho námestia, z ktorých na vás dýchne atmosféra najkrajších sviatkov roka.

Už pri vstupe do mesta od kruhového objazdu ľudí víta modrá vianočná výzdoba, ktorá lemuje ulice Bažantu, Základnej umeleckej školy až k Výškovej budove k Námestiu osloboditeľov. Nechýba tradičný anjel, Mikuláš, stromčeky a vianočné ozdoby, ktoré pripomínajú fontány.

V budove Mestského úradu v Michalovciach si môžete pozrieť betlehem. Je umiestnený vo vstupných priestoroch a je zaujímavý tým, že je vyhotovený z listov papiera z telefónnych zoznamov. Vyrobili ho žiaci Základnej školy na Ul. J. Švermu 6.

Na radnici sme zisťovali, koľko mesto stála vianočná výzdoba. „Samospráva do vianočnej výzdoby neinvestuje, v zmysle zakúpenia prvkov vianočnej výzdoby,“ uviedla Mária Stričková, odborný referent komunikácie, propagácie a kultúry. Ako dodala, vianočná výzdoba je financovaná z príspevkov sponzorov.

Výzdobu si môžete v Michalovciach vychutnať do Troch kráľov. „Vianočná výzdoba bude svietiť v rovnakom režime ako svieti verejné osvetlenie do 6. januára 2017,“ dodala na záver M. Stričková.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z MIchaloviec a okolia

Vychutnajte si ju v obrazoch: Fotky vianočnej výzdoby v Michalovciach
27
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM