Veronika Ondo-Cholewová Správy

Víkend nabitý pivom, športom aj otáznikmi: Pripoja sa hvezdári s programom na Hrádku

Počas víkendu vás čaká pivný festival, zábavka pre deti na Hrádku, ale aj tri zemplínske hrady. Na tenisových kurtoch sa bude bojovať raketami a v podnikoch vedomosťami v kvíze.

Ilustračný obrázok k článku Víkend nabitý pivom, športom aj otáznikmi: Pripoja sa hvezdári s programom na Hrádku
Zdroj: TASR

ZEMPLÍN FEST

termín zmenený

Pred OC Zemplín

Pozor, zmena. V piatok mal odštartovať Zemplín fest, no pivný festival sa odkladá. Organizátori kvôli nepriaznivému počasiu akciu stopli a festival presúvajú na babie leto. Zemplín fest sa mal uskutočniť v dňoch 25.9. 2015 až 27.9. 2015 v Michalov­ciach pred OC Zemplín. Organizátori sa festival rozhodli presunúť na poslednú chvíľu kvôli neprajnému počasiu, stánky už boli dokonca i postavené. Za náhradný termín stanovili predbežne polovičku októbra. Budeme vás informovať! Čo vás čaká, čítajte viac v článku Pred OC Zemplín bude najbližší víkend poriadne živo: Čo sa tam bude diať?.

TATUM CUP SPORT

Sobota, 26. 9., 8 – 8:30

Tenisový areál na Hviezdoslavovej ulici

Michalovské teniscentrum vám ponúkne počas víkendu mužské štvorhy. Tatum cup sport zaručuje kvalitné zápasy. Družstvá, ktoré sa chcú prihlásiť rado.sninsky@gmail.com. V cene štartovného budú zahrnuté tenisové kurty, občerstvenie, lopty a ceny pre účastníkov.

PUB KVÍZ

Sobota, 26. 9., 20:00

Freedom

Michalovské občianske združenie Medias Res prišlo s nápadom, ktorý hneď zaujal. Niekomu môže pripadať dosť zvláštny, najmä v dnešnej dobe počítačov a sociálnych sietí. No možno práve preto má tento nápad svojich priaznivcov. Vedomostná súťaž PUB Kvíz sa bude konať pravidelne každé dva týždne. Nový hit intelektuálov v Michalovciach: Kto si trúfne na Putinove deti?

CESTA SÚHVEZDÍM NA HRÁDKU

Nedeľa, 27. 9., 10:00 – 14:00

Hrádok

Hvezdáreň v Michalovciach, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja, vás pozýva na tradičné zábavno-náučné podujatie Cesta slnečnou sústavou a súhvezdiami. Podujatie sa uskutoční 27. 9. 2015 (nedeľa) v lesoparku Hrádok v čase 10.00 – 14.00 hod. Na stanovištiach budú deti plniť rôzne športové a zábavné disciplíny. Deti dostanú sladké odmeny a za priaznivého počasia sa na jednom stanovišti bude ďalekohľadom so slnečným filtrom pozorovať Slnko. Budova hvezdárne sa kvôli rekonštrukcii nebude dať na tomto podujatí využiť. Podujatie sa uskutoční za každého počasia!

ZEMPLÍNSKE HRADY – 1. ROČNÍK POCHODU

Nedeľa, 27. 9., 8:00

Ak máte odvahu brodiť sa a nevadí vám, ak sa trochu zašpiníte, nezmeškajte prvý ročník akcie s tajomstvami troch zemplínskych hradov, ktorý bol pre zlé počasie v okolí Michaloviec presunutý na túto nedeľu. Vinné, Jasenov, Brekov. Tri výnimočné hrady nášho Zemplína. Len na dosah od nás, a predsa ich mnohí na vlastné oči ešte nevideli. Už túto nedeľu majú všetci nedočkaví po turistike možnosť zoznámiť sa s históriou týchto krásavcov. Viac sa dozviete tu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM