Rôzne

Víkend sa už blíži, je najvyšší čas sa rozhodnúť kam vyraziť: Päť super tipov pre Michalovčanov

Víkend už klope na dvere, je preto najvyšší čas sa rozhodnúť, ako ho strávite. Nemusíte ho presedieť doma a už vôbec cestovať ďaleko. Priamo v Michalovciach sa dočkáme akcií, ktoré sú na relax ako ušité. Tu je päť tipov, kam si môžete cez dni voľna v našom meste vyraziť.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa už blíži, je najvyšší čas sa rozhodnúť kam vyraziť: Päť super tipov pre Michalovčanov
Zdroj: Dnes24.sk

Výstava s 27 umelcami

do 21. januára, Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach

Výstava nazvaná Krajinárske impresie zo Zemplína predstavuje 40 krajinomalieb zo zbierok Zemplínského múzea v Michalovciach. Prostredníctvom nich predstaví svoju tvorbu 27 autorov, prevažne východoslovenských výtvarných umelcov, ale aj ďalších zahraničných maliarov spätých časťou svojej krajinárskej tvorby s regiónom Zemplína. Čítajte viac TU.

O pohár primátora

11. – 15. januára, Michalovce

Mestská softtenisová liga „O pohár primátora“ 8.ročník I. liga ‐ 8.kolo: 11.‐15.1. 18.30 ZŠ. II. liga ‐ 8.kolo 11.‐15.1. 18.30 ZŠ. Mestská volejbalová liga „O pohár primátora“ 7.ročník I. liga ‐ 8.kolo 12.1. 19.00 SZŠ a II. liga ‐ 8.kolo 12.1. 17.15 II. ZŠ, J. Švermu 6.

Pozorovanie Mesiaca

15. januára od 17:30 do 18:30

Hvezdáreň v Michalovciach ponúka verejnosti pozorovanie Mesiaca na Námestí osloboditeľov pri fontáne presnosným ďalekohľadom typu Celestron Nexstar 5 SE (optický systém Schmidt – Caassegrain 125/1250 mm) dňa 15. 1. 2016 (piatok) v čase od 17.30 do 18.30 hod. Pozorovanie sa uskutoční len za jasného počasia a je zdarma.

Iuventa – TuS Metzingen, osemfinále pohára EHF

16. januára, Chemkostav aréna Michalovce

Hádzanárky Iuventy Michalovce prehrali v prvom osemfinálovom zápase pohára EHF na palubovke nemeckého tímu TuS Metzingen 26:30. Michalovčanky mali zápas dobre rozbehnutý, po prvom polčase viedli o tri góly, ale záver nezvládli. Bola to prvá prehra Iuventy v sezóne. Odvetný zápas je na programe v sobotu 16. januára o 17.30 v micha­lovskej Chemkostav aréne.

Sólisti Donského Kozáckeho chóru

17. januára o 17:00, sála Zlatého býka

S bajanom, gitarou, perkusiami, nezameniteľnými vokálmi a autentickými piesňami počas svojich vystúpení roztancovali európske festivaly, kozáckymi dumkami vohnali slzy do očí, špecifickým ruským humorom pobavili, ale hlavne vniesli pozitívnu energiu a radosť. Práve preto už druhýkrát zavítajú do Michaloviec z rodného Rostova na Done. Čítajte viac TU.

Na fotke: Sólisti Donského Kozáckeho chóru

Môže vás zaujímať:

Blaváci by toto asi nedali… ale čo vy? Teraz môžete zistiť, nakoľko ste praví východniari

Hrdí sa práve takým aj vaše dieťa? Pozrite si TOP 5 mien michalovských novorodencov

Ženy majú v Michalovciach navrch: Najnovšie čísla, ktoré vás budú zaujímať!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM