Rôzne

Víkendové podujatia v Michalovciach a okolí: 3 zaujímavé tipy, kam si vyraziť

Prvý víkendový deň už odštartoval. Zrelaxovať môžete aj na zaujímavých podujatiach, ktoré sú na pláne v okolí Michaloviec. Toto sú naše tri tipy.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové podujatia v Michalovciach a okolí: 3 zaujímavé tipy, kam si vyraziť
Zdroj: TASR

Amfik Šírava fest

30. júl, Amfiteáter Lúč, Šírava

K Zemplínskej šírave si to cez víkend namieria zvučné mená slovenskej hudobnej scény. Chystá sa totiž druhý ročník Amfik Šírava festu, na ktorom sa počas piatka a soboty predstavia kapely ako Polemic, Inekafe, Smola a Hrušky, Zoči Voči, Chikilikitua, The Paranoid, Kali, Martin Harich, Heľenine Oči či kapela Hex, ktorá dlho na Zemplínskej Šírave nehrala. Na programe budú turnaje v plážovom futbale a volejbale či pripravený fitness stage a mnoho iného.

Ibiza Party

30. júl, Kamenec

Jedna z najväčších a najobľúbenejších letných párty na Slovensku vôbec. Organizátori hovoria o desiatkach ton piesku, chýbať nebudú palmy, trstinové bary, a ako inak, ani tí najlepší dídžeji zo Slovenska i Čiech. Na zemplínskom letovisku, pri zemplínskom mori, vystúpia DJ EKG – so svojím špeciálnym 5-hodinovým setom, Dj Robin, Bongoman Elizz, Mike Saxi, DJ Emtydee, Roberto Chochola (CZ), DJ Beat, Martin Cehelsky či Dj Toffy. A tu je kompletný program na sobotu 30. júla: Roberto Chochola (CZ), Mike Saxi, Dj Emtydee, Marko Mazag.

Medzinároný turnaj v zápasení na piesku

31. júl, Kaluža

Zápasenie ako športové odvetvie je jedným z najstarších druhov športu, v čom nás utvrdzujú rozličné doklady z dávnej minulosti. Možno aj preto sa dostalu do retro programu na Šírave. V Kaluži si budete môcť pozrieť individuálny úpolový šport, v ktorom proti sebe budú zápasiť dvaja zápasníci rovnakej vekovej a váhovej kategórie. Tentokrát nie na kruhovom zápasisku, ale rovno na piesku. Povzbudiť ich možno prísť v nedeľu 31. júla.

Môže vás zaujímať:

Šíravu ovládne motozraz: Krásne stroje, dievčatá v pene aj koncert zahraničnej legendy!

Leto v Michalovciach oživí tradičný jarmok: Prvé info o tom, čo sa chystá

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM