Správy

VIZUALIZÁCIE: V Michalovciach otvoria nové obchodné centrum!

V Michalovciach otvoria nové obchodné centrum Viva. Investor plánuje prvých návštevníkov privítať už na jeseň. Pozrite si vizualizácie.

Ilustračný obrázok k článku VIZUALIZÁCIE: V Michalovciach otvoria nové obchodné centrum!
Zdroj: Alea Invest

Obchodné centrum vyrástlo na mieste bývalého obchodného domu Tuzex. Ako náš spravodajský portál informovali zo spoločnosti Alea Invest, ktorá za týmto projektom stojí, prípravné práce sa začali ešte v septembri 2014.

Kedy otvoria?

„Rekonštrukcia a dostavba bývalého Tuzexu v Michalovciach už finišuje,“ prezradili nám. Samotná rekonštrukcia a dostavba odštartovala v júni minulého roku. Náklady na kompletnú prestavbu a vybavenie novými technológiami dosiahli podľa informácií od spoločnosti približne 1,2 milióna eur.

„Nové obchodné centrum Viva sa otvorí na ulici Jána Hollého na jeseň,“ prezradili nám ďalej zaujímavé informácie zo spoločnosti. Konateľ miestnej investorskej spoločnosti Alea Invest Mirko Gejguš upresnil, že priestory si už prevzali prví nájomcovia a pripravené sú zmluvy s ďalšími obchodníkmi.

Čo návštevníkov čaká?

„Prinesieme takmer 20 prevádzok a prenajímateľnú plochu necelých štyritisíc štvorcových metrov,“ informovala spoločnosť Alea Invest. V OC Viva budú prevádzky sietí predajcov drogérie, kozmetiky, lekáreň, poskytovateľ splátkových služieb, odevný reťazec i kaviareň.

Na parkovisku bude podľa informácií od spoločnosti 90 státí s vjazdom z ulice Jána Hollého. „Viva Centrum nájdete na jednej z hlavných dopravných tepien neďaleko centra štyridsaťtisícového mesta,“ dodala na záver spoločnosť.

Môže vás zaujímať:

Slovakotex, Šíravan…5 legendárnych obchodov zo socíku, ktoré sme navštevovali v Michalovciach

Michalovský Tuzex, luxus na ktorý mnohí spomínajú: Pamätáte ešte, od koho ste kupovali bony?

Len pár rokov dozadu a predsa už trochu retro: Spomínate si na michalovské námestie pred rekonštrukciou­? FOTO

Pozrite si vizualizácie: V Michalovciach otvoria nový obchoďák
4
Galéria
Zdroj: Alea Invest
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM