Veronika Ondo-Cholewová Šport Iné športy

Vlk Goooly na michalovskom zimáku: Pozrite si na FOTKÁCH, čo sa to tam dialo...

V Michalovciach bolo možné vidieť v akcii na ľade známeho maskota hokejového šampionátu. A to nebolo všetko. Veď sledujte...

Ilustračný obrázok k článku Vlk Goooly na michalovskom zimáku: Pozrite si na FOTKÁCH, čo sa to tam dialo...
14
Galéria
Zdroj: HK Mládež Michalovce

S vynoveným zimným štadiónom v Michalovciach vznikli aj nové podmienky pre talentované deti. V tomto zmysle sa konalo aj podujatie Deti na Hokej. A na michalovský ľad dokonca dorazil aj známy maskot z hokejových majstrovstiev sveta – vlk Goooly.

Goooly aj Foxy

Zimný štadión v metropole Zemplína privítal deti vo veku 5–10 rokov a ich rodičov. Michalovský zimák tak ovládli naši najmenší a veľkou atrakciou športového podujatia sa stal už spomínaný vlk Goooly.

Goooly bol v roku 2011 oficiálnym maskotom hokejových majstrovstiev sveta, ktoré prebiehali v Bratislave a v Košiciach. Okrem známeho vĺčka, však nechýbal ani oranžový lišiak Foxy, maskot hokejového klubu Dukla Ingema Michalovce. Obaja sa postarali o poriadnu dávku zábavy. Najmenší z nich mali ohromnú radosť.

Aj dievčatá s hokejkou

Najmenší sa počas tejto náborovej akcie HK Mládež Michalovce nielen vyšantili na ľade, ale naučili sa tiež profi techniky. Niektorí drobci boli na michalovskom zimnom štadióne vôbec po prvýkrát, a aj preto si to naplno užívali. Iným zase skúsení hokejoví tréneri ukázali, ako hrať na bránku, správne streliť puk a podobne.

Na ľade neboli len chlapci, ale aj dievčatá. Predviedli sa nielen na korčuliach, ale i s hokejkou v ruke. Pre všetkých bolo okrem zábavy pripravené občerstvenie, zošit s hokejovými úlohami, ale aj diplom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

V OBRAZOCH: V našom meste bol na ľade v akcii vlk Goooly a to nebolo všetko
14
Galéria
Zdroj: HK Mládež Michalovce
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM