Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Vodiča napadli osadníci, búrka nad Šíravou: Pozrite si najklikanejšie články celého týždňa

Uplynulé dni boli opäť bohaté na udalosti. My sme vybrali 5 spravodajských momentov, ktoré u čítateľov portálu Michalovce 24 zarezonovali najviac. Pozrite si najklikanejšie články celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Vodiča napadli osadníci, búrka nad Šíravou: Pozrite si najklikanejšie články celého týždňa
Zdroj: TASR

Nad Šíravou sa prehnala poriadna búrka

Hromy a blesky, až ľudí trhalo zo spania. Živel neminul ani Šíravu. Počasie spôsobilo problémy aj organizátorom Zemplínskeho kapra. Okolím Michaloviec sa v skorých ranných hodinách prehnala búrka. Lejak s vetrom a hromy s bleskami nenechali pokojne spať ani organizátorov Zemplínskeho kapra, ktorý len deň predtým otvorili rybárske preteky.

Čítajte tu: Nad Šíravou sa prehnala poriadna búrka: Potopené člny, totálne zničené stany! FOTO

Vodiča napadlo 200 osadníkov

Blízko Michaloviec došlo začiatkom týždňa k vážnej nehode. Dievčatko (8) podľa polície náhle vbehlo neďaleko Michaloviec do cesty vodičovi (51). Na mieste nešťastia sa zakrátko ocitla veľká skupina rozvášnených osadníkov, kvôli ktorým muselo zasahovať viacero policajtov. Vodiča napadli železnou tyčou. „Po krátkom čase na miesto prišli príslušníci hasičského zboru a ďalšie policajné hliadky. Po upokojení celej situácie vodič uviedol, že ešte pred príchodom policajných hliadok ho jeden z mužov fyzicky napadol železnou tyčou, ktorý ho udrel po ruke a nohe,“ uviedla polícia.

Čítajte tu: Muž (51) zrazil dievčatko (8): Na mieste zrazu 200 osadníkov, bili ho železnou tyčou, ratovali ho policajti aj hasiči!

Emócie trénera MFK Zemplín na vlastný gól

V zápase Fortuna ligy rozhodol o víťazstve v 91. minúte nešťastným vlastným gólom domáci obranca Milan Šimčák. Tréner to zhodil na neférových rozhodcov. V záverečnom dueli kola zvíťazil Slovan Bratislava na pôde nováčika z Michaloviec 2:1. Oba tímy nastúpili na stretnutie pred vyše štyri a pol tisícovou kulisou, no v prvej štvrťhodine veľa futbalového umenia nepredviedli. Až v 20. minúte nastal na štadióne väčší vzruch, Vittek vystihol „malú domov“ z kopačky domáceho obrancu a hoci obišiel aj Kelemena a mal pred sebou odkrytú bránu, zastavil ho ofsajdový verdikt.

Čítajte tu: Vypredaný štadión domácim nepomohol: Reakcie fanúšikov a emócie trénera na vlastný gól

Šírava cez leto bavila aj zabíjala

Len prednedávnom skončila letná sezóna. Extrémne horúčavy pritiahli na Šíravu množstvo ľudí aj toto leto a niektoré bazény praskali vo švíkoch. Vrcholmi sezóny boli dni počas svetového zrazu motocyklov, žiaľ odohrali sa aj smutné udalosti. Leto je preč, začala sa jeseň. V tejto súvislosti si zrekapitulujme tohtoročné sezónu, čo všetko sa na Šírave odohralo.

Čítajte tu: Bilancia plná protikladov: Šírava cez leto bavila aj zabíjala

Zbúraná nemocnica

Reakcie čitateľov neostali chladní voči búracím prácam skeletu nedostavanej nemocnice, ktorú má nahradiť nová budova. V michalovskej nemocnici zlikvidovali posledné časti rozostavaného pavilónu. Pozrite sa čo zostalo z budovy, ktorá nebola nikdy dostavaná. Na jej mieste vznikne nemocnica novej generácie. Rozsiahle práce na odstraňovaní skeletu nedostavaného pavilónu začali koncom mája. Stavebné práce na nemocnici novej generácie v Michalovciach sa oficiálne začali 31. marca 2015.

Čítajte tiež: Zo skeletu zostala len suť: Pozrite FOTO ako išla postupne k zemi známa michalovská stavba

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM