Veronika Ondo-Cholewová Správy

Výber pre Michalovčanov: Akcie tohto týždňa, o ktorých by ste mali rozhodne vedieť

Michalovčania, spríjemnite si aktuálny týždeň aj vďaka tipom na zaujímavé podujatia, ktoré sa počas neho chystajú v našom meste. Tu je náš výber...

Ilustračný obrázok k článku Výber pre Michalovčanov: Akcie tohto týždňa, o ktorých by ste mali rozhodne vedieť
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Tanečné podujatie

16. 4. 2018 o 17:00 hod., Msks Michalovce

Tanečné podujatie DVS DANCE DAY pod záštitou primátora mesta Viliama Záhorčáka a Základnej umeleckej školy na Štefánikovej v Michalovciach je prvé podujatie tohto typu v našom meste. Tanečným galavečerom bude sprevádzať tanečná skupina DIVAS, ktorá patrí pod ZUŠ Michalovce a jej hostia.

Stretnutie so spisovateľkou

17. 4. 2018 o 16:00 hod., Zemplínska knižnica G. Zvonického, Michalovce

Zemplínska knižnica G. Zvonického v Michalovciach pozýva milovníkov literatúry na stretnutie so spisovateľkou Máriou Blšákovou. Na podujatí v knižnici sa dozviete viac z jej tvorby a prečíta vám aj ukážky z niektorej zo svojich knižiek.

Ščamba

17. 4. 2018 o 19:00 hod., MsKS Michalovce

Skupina Ščamba vznikla na prelome tisícročí za účelom zabávať a rozveseľovať ľudí. Radí sa do žánru medzi ľudovo-zábavno-humoristicko-dobrodružné :o). Okrem veľkého množstva každoročne odohratých koncertov na Slovensku sa stihla ukázať aj na Morave, v Čechách, v Chorvátsku, Rumunsku a dvakrát v USA, kde zabávala tam žijúcich krajanov.

Muzikál

20. 4. 2018 o 19:00 hod., MsKS Michalovce

FRIDA – Maľovať a milovať je muzikál s pôvodnou tvorbou hudobného skladateľa Rudolfa Geriho a spisovateľa, autora libreta a textov piesní Daniela Heviera, v réžii Karola Vosátka.V nád­herných farebných kostýmoch, sólisti a tanečníci na fantastickú hudbu so živým orchestrom Vám predvedú oslavu neskrotného života jednej z najvýznamnejších maliarok 20. storočia.

Quiz

20. 4. 2018 o 20:00 hod, Freedom, Michalovce

Vo Freedome sa v piatok môžete zabaviť pri quize. 60 otázok preverí vedomostí 3 – 5 členných tímov. Čaká vás akcia pod názvom Quizovňa a otázky o živote, vesmíre a inom.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM