Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Vyberajte spolu s nami: Kam za relaxom cez tento víkend v Michalovciach a okolí?

Víkend a oddych, to jednoducho ide k sebe. Kam sa počas neho vybrať za relaxom v Michalovciach a okolí? Pozrite si tipy našej redakcie na zaujímavé akcie.

Ilustračný obrázok k článku Vyberajte spolu s nami: Kam za relaxom cez tento víkend v Michalovciach a okolí?
Zdroj: TASR

Astronomické pozorovanie

27. 1. 2018 od 17:30 do 19:00 hod., Hvezdáreň, Michalovce

Michalovská hvezdáreň pozýva na verejné astronomické pozorovanie, ktoré sa uskutoční v sobotu 27. 1. od 17:30 hod. Podujatie bude v živom planetáriu za jasného počasia.

Labyrint: Smrteľná liečba

27. 1. 2018 o 17:30 hod., Kino Centrum, Michalovce

V epickom finále série Labyrint vedie Thomas (Dylan O’Brien) svoju skupinu unikajúcich Placerov na ich poslednú a najnebezpečnejšiu misiu. Aby zachránili svojich priateľov, musia sa dostať do legendárneho Posledného mesta, labyrintu riadeného organizáciou Z.L.S.N., toto miesto sa môže stať najhroznejším bludiskom zo všetkých.

Ples Paceriek

27. 1. 2018, Budkovce

V Budkovciach, v obci pri Michalovciach, sa uskutoční tradičný Ples Paceriek. Ten je spájaný s miestnym ľudovým súborom, ktorý v obci majú – Budkovske Pacerky. Na plese bude do tanca hrať Muzika Milana Rendoša.

Country bál

27. 1. 2018 o 19:00 hod., Kultúrny dom, Lastomír

Ak ste milovníkmi country, určite vás poteší, že v sobotu 27. 1. sa uskutoční 7. Country bál v EL-EJ, v obci Lastomír, so začiatkom o 19. hodine.

S láskou Vincent

28. 1. 2018 o 17:45 hod., Kino Centrum, Michalovce

Poľská režisérka a kritička umenia Dorota Kobiela, v spolupráci s britským producentom Hughom Welchmanom, nakrútila prvý film, vytvorený len z olejomalieb umelca. Autorka vyrozprávala životný príbeh Van Gogha výhradne prostredníctvom jeho diel. Na každé si povolala vyše 100-člennú skupinu výtvarníkov, aby ho prekreslili do dynamickej podoby.Výsledkom je 12 olejomalieb za sekundu a dohromady 62 450 ručne kreslených obrázkov, ktoré splynú do dlhometrážneho

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM