Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Vybrali sme za vás: Najzaujímavejšie podujatia tohto týždňa v Michalovciach

Doprajte si počas týždňa aj oddych. Vybrali sme hneď niekoľko podujatí, ktoré sa uskutočnia v Michalovciach a ktoré považujeme za najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Vybrali sme za vás: Najzaujímavejšie podujatia tohto týždňa v Michalovciach
Zdroj: Mesto Michalovce

Prvý zápas vo vynovenom štadióne

17. 1. 2018 od 17:30 hod., Zimný štadión v Michalovciach

Obnova a dostavba zimného štadióna v Michalovciach je už na konci. A v stredu bude vynovený štadión prvýkrát hostiť hokejové tímy aj publikum. Aj touto cestou pozýva mesto Michalovce na duel HK Dukla Ingema – Skalica, ktorý sa uskutoční 17. januára od 18:00 hod. Návštevníci si okrem hokeja budú môcť pozrieť aj vynovené priestory štadióna. Sprievodný program začína o 17.30 hod.

Ples motorkárov

19. 1. 2018 o 18:00 hod., Motel Kamenec, Kaluža

Motorkári sa zídu pri Zemplínskej šírave v piatok 19. januára. Odštartujú tam totiž v poradí už tretí motorkársky ples. Chýbať nebude dobré jedlo, hudba ani zábava.

Hokejový zápas

19. 1. 2018 od 17:30 hod., Zimný štadión v Michalovciach

Ak máte radi hokej, tak si na svoje v našom meste prídete aj v piatok 19. januára od 17:30 hod. Budete si môcť na domácom zimnom štadióne vychutnať zápas HK Dukla Ingema vs. MHK Dubnica nad Váhom.

18. školský ples

20. 1. 2018 o 19:00 hod., Kultúrny dom, Rakovec nad Ondavou

Občianske združenie Rodičia a priatelia spolu so základnou a materskou školou v obci Rakovec nad Ondavou pozývajú na 18. ročník školského plesu, ktorý sa uskutoční 20. januára o 19. hodine. Zabávať prítomných bude skupina Diamant.

36. zimný zraz

20. 1. 2018 o 10:30 hod., zraz pri Psychiatrickej nemocnici, Michalovce

V sobotu sa uskutoční 36. ročník klubového zimného zrazu. Trasa povedia takto: Psychiatrická nemocnica – Zalužický kanál – šíravský priepad – Prímestská oblasť – DeJa Vu. Dĺžka turistiky bude okolo 7 – 8 kilometrov. Zraz a odchod je naplánovaný pri Psychiatrickej nemocnici o 10:30 hod. Návrat by mal byť okolo 16.00 hodiny.

Hrebeňom Vihorlatu

21. 1. 2018 o 7:50 hod., zraz Partizánska, SPŠE, Michalovce

Vihorlatské vrchy sú najvýchodnejším pohorím sopečného pôvodu z celkovo trinástich na území Slovenska. Ich hrebeň tvorí zhruba rozhranie Prešovského a Košického kraja a rozkladá sa na území štyroch okresov – Humenné a Snina na severe, Michalovce a Sobrance na juhu. Celý hrebeň v dĺžke niečo nad 60 km sa tiahne od Strážskeho až po hranicu s Ukrajinou. Na túru s názvom Hrebeňom Virholatu, ktorú organizuje Prvý michalovský klub slovenských turistov, sa môžete pridať už túto nedeľu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM