Zuzana Ročeňová Rôzne

Vychutnáme si pravú atmosféru pouličných trhov: Prvé info o letnom jarmoku!

Leto v Michalovciach oživí tradičný Zemplínsky jarmok, ktorý láka množstvo obchodníkov a kupujúcich, nielen z nášho okolia. Počas troch dní si budeme môcť vychutnať tú pravú atmosféru pouličných trhov a čo to si aj nakúpiť. Tak na čo všetko sa môžeme tešiť?

Ilustračný obrázok k článku Vychutnáme si pravú atmosféru pouličných trhov: Prvé info o letnom jarmoku!
Zdroj: Dnes24.sk

V poradí už 45. Zemplínsky jarmok sa uskutoční v dňoch 15. 8. 2014 – 17. 8. 2014 n a Obchodnej a Sládkovičovej ulici. Bohatý program trojdňového podujatia je spojený s hudobnými a divadelnými vystúpeniami, obľúbenými trhmi, športovými turnajmi, výstavou drobnochovateľov, ukážkami prác ľudových remeselníkov ako aj medzinárodným zrazom motocyklov. Na svoje si prídu aj vyznávači chutného jedla a tradičných regionálnych špecialít.

Okrem tkaných výrobkov je jarmok plný aj ďalších – rezbárskych, kováčskych, košikárskych, keramických, maliarskych, či iných produktov. Nebude samozrejme chýbať ani obľúbená uličku remesiel. K Zemplínskemu jarmoku okrem ukážky tradičných remesiel a predajných stánkov patrí aj podvečerná zábava.

Trhy budú otvorené v piatok už od 8:00 do 18:00 hod a sobotu od 8:00 do 20:00. Stánky s reštauračným občerstvením budú otvorené v piatok od 8:00 do 24:00 a v sobotu od 8:00 do 22:00.

Slávnostné otvorenie 45. ročníka Zemplínskeho jarmoku sa uskutoční v centre Michaloviec na Námestí osloboditeľov v piatok (15. 8. 2014).

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM