Rôzne

Z odkazu na toaletách pôjdete do kolien: Záchvaty smiechu vo fitness centre!

Na pánskych toaletách vo fitness centre sa objavil odkaz, ktorý vyvolal záchvaty smiechu u nejedného návštevníka. Veď si to pozrite...

Ilustračný obrázok k článku Z odkazu na toaletách pôjdete do kolien: Záchvaty smiechu vo fitness centre!
Zdroj: Dnes24.sk

Aj počas tvrdého a poctivého tréningu sa dá schuti zasmiať. Najmä ak ste východniar. Presvedčil sa o tom nejeden návštevník fitness centra na Ul. 26. novembra v Humennom. Odkaz, ktorý našli páni na toalete, však nemal len pobaviť, ale v prvom rade poučiť.

„Rozhodli sme sa tým, ktorých sa to týka, dať výrazne najavo, že svojou neohľaduplnosťou znižujú komfort ostatným návštevníkom," prezradil manažér tohto fitness centra Braňo Brecík s tým, že práve komfort návštevníkov je z ich pohľadu kľúčový.

Aj preto v snahe ho ďalej vylepšovať vylepili na pánskej toalete odkaz, z ktorého sa väčšina návštevníkov nevedela prestať smiať. „Tí, ktorí nereagovali vôbec, sa tam možno našli,“ hovorí s úsmevom B. Brecík, ktorý si ale nemyslí, že by týmto odkazom niekoho urazili. „Účel to splnilo a to takmer stopercentne!“ do­dal.

Nápad podľa jeho slov vznikol po čiastočnej inšpirácii a následnej vlastnej tvorbe kolektívu. „Reakcie boli od začiatku humorné, niektoré sa približovali pomaly záchvatom smiechu,“ doplnil B. Brecík.

Zaujímavý odkaz si môžete pozrieť a prečítať v priloženej galérii.

Odkaz, ktorý sa objavil na pánskom WC v Humennom: Toto trhá bránice!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM