Zuzana Ročeňová Samospráva

Záhorčák a jeho ďalšia kandidatúra: Ktorým problémom sa chce venovať v prípade úspechu?

Terajší michalovský primátor Viliam Záhorčák sa bude opätovne uchádzať o tento post v nasledujúcich komunálnych voľbách s podporou strany Smer – SD. Aké ma plány do budúcna ak uspeje?

Ilustračný obrázok k článku Záhorčák a jeho ďalšia kandidatúra: Ktorým problémom sa chce venovať v prípade úspechu?
Zdroj: Dnes24.sk

Viliam Záhorčák (54) zastáva už druhé funkčné obdobie na poste primátora a je zatiaľ jediným kandidátom, ktorý oficiálne ohlásil kandidatúru pred novembrovými komunálnymi voľbami.

Problémov, ktoré treba riešiť v Michalovciach je viacero. V prípade opätovného zvolenie chce súčasný primátor Záhorčák pokračovať v začatej práci. „Stále sme v období, keď sa odstraňujú nedostatky z minulosti. Plánujeme ďalej vytvárať priestor pre rozvoj podnikateľského prostredia, radi by sme zároveň výraznejšie rozvinuli bytovú výstavbu – osobitne nájomných bytov."

V prípade úspechu vo voľbách sa chce Záhorčák venovať so svojím tímom aj riešeniu problému vysokej nezamestnanosti. „Nie je síce celkom v rukách vedenia mesta, či k nám nejaký investor príde, alebo nie, môžeme ale vytvárať podmienky, aby sme ich k nám pritiahli. Určite by sme teda urobili všetko pre to, aby boli pre investorov Michalovce dostatočne atraktívne."

Súčasná hlava Michaloviec na otázku ohľadom jeho volebnej kampane odpovedal nasledovne: „Za všetko čo súvisí s volebnou kampaňou budem zodpovedať ja a sme ešte len na začiatku. Musíme dať dokopy predstavu, čo by ta volebná kampaň stála a od toho sa budú odvíjať spôsoby prezentácie."

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM