Zuzana Ročeňová Krimi

Zápach na Kyjevskej nahlásili susedia: Hasiči s plošinou objavili bezvladne telo mŕtveho Michalovčana (†58)

Hrozný pohľad! V byte na Kyjevskej ulici bolo podľa polície objavené bezvládne telo muža (†58). Asistovali aj michalovskí hasiči, ktorí boli zalarmovaní obyvateľmi paneláku.

Ilustračný obrázok k článku Zápach na Kyjevskej nahlásili susedia: Hasiči s plošinou objavili bezvladne telo mŕtveho Michalovčana (†58)
Zdroj: TASR

„V pondelok, 24.5. 2015 vo večerných hodinách bol v byte na Kyjevskej ulici v Michalovciach nájdený 58-ročný Michalovčan bez známok života,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Podľa slov Mésarovej, privolaná obhliadajúca lekárka konštatovala smrť bez viditeľných známok cudzieho zavinenia a doporučila vykonať pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti. „Poverený príslušník OO PZ Michalovce udalosť dokumentuje, ako podozrenie z prečinu usmrtenia,“ uzavrela policajná hovorkyňa.

Ako informovali z operačného strediska Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Michalovciach, zalarmovali ich obyvatelia paneláku, ktorí sa sťažovali na nepríjemný zápach. Nakoľko boli vchodové dvere uzamknuté, hasiči sa až za pomoci vysokozdvižnej plošiny dostali do bytu cez okno, na piatom poschodí.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM