Šport

Zápas dvoch tímov, ktoré ťahali šnúru bez víťazstva: Tešili sa napokon z gólu Michalovčania?

Michalovskí futbalisti MFK Zemplín si svoje sily zmerali so Senicou. Úvodné minúty boli oba tímy veľmi opatrné, pretože mali za sebou neúspešné zápasy bez výhry.

Ilustračný obrázok k článku Zápas dvoch tímov, ktoré ťahali šnúru bez víťazstva: Tešili sa napokon z gólu Michalovčania?
Zdroj: TASR

Ťahali šnúru zápasov bez víťazstva

V zápase dvoch tímov, ktoré ťahajú šnúru zápasov bez víťazstva sa úvod niesol v opatrnom duchu. Prvýkrát pohrozili domáci v 13. min, keď sa odrazená lopta dostala na hranici šestnástky ku Koscelníkovi a jeho strela skončila na ľavej žrdi senickej brány. O päť minút neskôr sa už Michalovčania tešili z gólu, keď po rýchlej kontre išla lopta od Daňka cez Koscelníka k Serečinovi, ktorý z hranice šestnástky otvoril skóre zápasu. V ďalších minútach sa hralo prevažne medzi šestnástkami a zaujala až Koscelníkova strela v závere polčasu, ktorú brankár Šulla zneškodnil.

Za nepremenené príležitosti trest

V druhom polčase mali viac streleckých príležitosti domáci. V 70. min Serečin mieril nad senickú bránku a o chvíľu na to Koscelník tesne minul bránu hostí. V 79. min Šulla vytlačil Lukičov priamy kop. Za nepremenené príležitosti domácich prišiel trest, keď v 83. min striedajúci Almási po rohovom kope hlavou vyrovnal. Michalovčania následne vrhli všetky sily do útoku, misky váh na ich stranu mohol nakloniť Serečin, ale Šulla vyrazil na roh, po ktorom mieril tesne nad Lukič. Keď sa už zdalo, že stretnutie sa skončí remízou, rozhodol v nadstavenom čase striedajúci Kunca.

Hlasy trénerov

Stanislav Griga, tréner Michaloviec: „Sú to pre nás šťastné body. Bol to bojovný zápas, mali sme viac šancí ako hostia. Myslím si, že sme boli lepším tímom.

Dušan Vrťo, tréner Senice: „Prehrali sme gólom v nadstavenom čase. Viac k tomu nemám čo povedať.“

MFK Zemplín Michalovce – FK Senica 2:1 (1:0)

  • Góly: 18. Serečin, 90.+ Kunca – 83. Almási. Rozhodoval: J. Pavlík, ŽK: Krč, Hromada, Mehremič, P. Pavlík (všetci Senica), 2875 divákov.
  • Zostavy a striedania:

MFK Zemplín Michalovce: Kelemen – Perez, Podhorín, Vernon, Šimčák – Grič, T. Sedlák – Serečin, S. Danko (73. Lukič), Koscelník – Hamuľak (64. Kunca)

FK Senica: Šulla – P. Pavlík, Pillár, Mehremič – Šmehyl, Hušek, Morong, Hromada (68. Klec), Krč (83. Kontár) – Dolný (60. Almási), Leško

Môže vás zaujímať:

Michalovčanka na svetovej abilympiáde 2016: Valéria Mitrová zožala úspech v prvej desiatke!

Michalovčania beh milujú: Prehľad pretekov a podujatí, ktoré nás v tomto roku ešte čakajú

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM