Správy

Zaplnené námestie: Santa prišiel do Michaloviec na kamióne, deti nevychádzali z údivu! FOTO a VIDEO

Michalovské námestie praskalo vo švíkoch. Celé rodiny prilákal na námestie americký predstaviteľ sviatkov pokoja a lásky. Ten neprišiel na saniach so sobmi, ale doviezol ho vysvietený vianočný kamión.

Ilustračný obrázok k článku Zaplnené námestie: Santa prišiel do Michaloviec na kamióne, deti nevychádzali z údivu! FOTO a VIDEO
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Tento rok bol rozžiarený vianočný stromček na námestí Mikulášom. Mesto však privítalo aj Santa Clausa, ktorému pomáhali škriatkovia a doviezol ho obrovský vysvietený červený Coca-Cola kamión. Napriek tomu, že Santova návšteva vyvolala aj množstvo negatívnych reakcií, viac v článku Rozporuplné reakcie Michalovčanov na amerického Santu s kamiónom: Kto mu sadne na kolená? , námestie bolo zaplnené do posledného miesta.

Aj keď sa reakcie Michalovčanov na amerického Santu s kamiónom rozchádzali, napokon naplnili priestor v okolí Výškovej budovy tisícky ľudí.

Dav ľudí už od mestského úradu vyčkával amerického Santu, ktorý sa blížil do okolia Výškovej budovy. Malí, či veľkí, mladí, či starší, všetci boli zvedaví na pána s bielou bradou a veľkým bruchom, ale ešte viac na typický vianočný kamión. Do mesta prišiel s melódiou Vianoc a niekoľkými škriatkami, ktorí tak trochu dbali aj na bezpečnosť verejnosti. Každý sa chcel pri kamióne odfotografovať a tí najmenší si mohli sadnúť na kolená Santovi.

Michalovčania obsadili všetky vyššie miesta, aby videli do Santovej obývačky, ktorú ukázal hneď po príchode na začiatok námestia. Na pamiatku sa deti mohli odfotiť s niektorým z jeho škriatkov a tí odvážnejší ho navštívili priamo v jeho izbičke.

Môže vás zaujímať:

FOTKY z námestia v Michalovciach, pri ktorých aspoň na chvíľu podľahneme ilúzii: Zasnežené sviatky už o pár dní :)

Rozporuplné reakcie Michalovčanov na amerického Santu s kamiónom: Kto mu sadne na kolená?

Stromček v Michalovciach rozžiaria v americkom štýle: Okrem Milukáša nebude chýbať Santa Claus ani Coca-Cola kamión

Príchod vianočného kamióna
1
Galéria
Do Michaloviec prišiel Santa s vianočným kamiónom
13
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM