Zuzana Ročeňová Krimi

Zásah policajtov v michalovskom obchoďáku: Jaroslav čelí nepríjemnostiam pre sviečku a konzervu!

Muži zákona museli riešiť prípady novoročných krádeží z predajne a aj obchodného centra v Michalovciach. Zmizli holiace strojčeky, ale aj konzerva či vonná sviečka.

Ilustračný obrázok k článku Zásah policajtov v michalovskom obchoďáku: Jaroslav čelí nepríjemnostiam pre sviečku a konzervu!
Zdroj: Dnes24.sk

Policajti si posvietili na Viliama (24) z Michaloviec, ktorý podľa obvinenia včera v ranných hodinách vyčíňal v predajni na Štefánikovej ulici v Michalovciach.

,,Odcudzil tri holiace strojčeky, s ktorými z predajne utiekol. Spoločnosti spôsobil škodu za viac ako 50 eur. Ďaleko však neušiel, policajti ho vypátrali a po obvinení umiestnili do cely policajného zaistenia s podnetom na väzobné stíhanie. Obvinený sa tejto krádeže dopustil aj napriek tomu, že za obdobnú krádež bol v predchádzajúcom období potrestaný,“ informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

Nepríjemnostiam čelí aj Jaroslav (48) z Michaloviec. Ten podľa polície úradoval včera večer v jednom z michalovských obchodných centier. ,,Odcudzil 400 g konzervu a vonnú sviečku. Odcudzené veci si vložil do vaku a takto bez zaplatenia prešiel cez infozónu, kde ho zadržal pracovník bezpečnostnej služby. Odcudzené veci boli vrátené späť na predajňu,“ informoval Alexander Szabó. Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia a bol realizovaný v tzv. super rýchlom konaní.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM