Rôzne

Zemplínske more, stromy a na kopci stojí ON: Video ako dôkaz o nádhere našich končín

Robo navštívil Viniansky hrad a pohľad z neho ho uchvátil. A práve to ho inšpirovalo natočiť video, ktorým chce poukázať na krásy nášho okolia široko-ďaleko.

Ilustračný obrázok k článku Zemplínske more, stromy a na kopci stojí ON: Video ako dôkaz o nádhere našich končín
Zdroj: TASR

Zrúcanina hradu, ktorú pozná každý našinec, sa dostala do pozornosti videomakera Róberta Hercika. Viniansky hrad si vybral ako hlavný námet svojho nového videa.

Videom chce pomôcť turizmu

„Išiel som točiť Viniansky hrad, pretože som tam krátko predtým bol ako návštevník hradu a ten výhľad z hradu bol krásny,“ priznal Róbert. Povedal si, že sa chce o to podeliť aj s ostatnými. „Možno sa turizmus v regióne aspoň trošku zvýši, keď poukážem na jeho krásy,“ zaspomínal si na myšlienky počas tvorby videa. Ako ďalej uviedol, natáčanie mu trvalo približne 30 minút, avšak následná práca s videom bola omnoho náročnejšia. „Stále sa snažím, aby videá poukázali na tie najkrajšie momenty, ktoré sa dajú zachytiť,“ vysvetlil.

Čítajte tiež: Kaskadér na bicykli predviedol v okolí Vinianskeho hradu adrenalínovú jazdu, ZÁBERY stoja za to: Čo na to ale ochranári?

Prelety nad hradom

V trojminútovom videu tak priniesol letecké zábery, ktoré ponúkajú nevšedné pohľady na Viniansky hrad. „Zatiaľ som iné hrady netočil – iba amfiteáter, centrum mesta Michalovce a ostrov na Maledivách,“ prezradil Róbert. Vždy, keď má voľno, rád niečo nakrúti. Jedinečný hradný vrch tak máte možnosť vidieť z vtáčej perspektívy. Nechýbajú pútavé prelety, ktoré prinášajú nádherné zábery. Dosť bolo ale slov, pozrite si video.

Foto: ilustračné

Viniansky hrad z vtáčej perspektívy
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM