Krimi

Žena v dome zažila horor: Traja muži bili jej partnera, vedľa nej strieľal jej exdruh!

V rodinnom dome došlo k streľbe! Podľa polície bývalý druh sa vyhrážal zabitím svojej exdružke (44) a aj jej partnerovi, potom dvakrát vedľa ženy vystrelil.

Ilustračný obrázok k článku Žena v dome zažila horor: Traja muži bili jej partnera, vedľa nej strieľal jej exdruh!
Zdroj: Webnoviny.sk

Michalovskí policajti prešetrujú okolnosti, ku ktorým malo dôjsť vo štvrtok okolo 05,00 hodiny v obci Zemplínske Kopčany v okrese Michalovce, keď bývalý druh prišiel za svojou exdružkou (44). Ako informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó s jej súhlasom vošiel do chodby rodinného domu, následne na jeho pokyn do chodby vošli ďalší siedmi muži, ktorých žena vyzvala, aby všetci z domu odišli.

„Neuposlúchli ju, v dome zotrvali a v zapätí traja z nich v spálni domu fyzicky napadli 32-ročného druha poškodenej. Udierali ho do tváre, brucha a rebier, pričom sa bývalý druh poškodenej svojmu sokovi vyhrážal, že keď nenechá jeho bývalú družku a neodíde z domu, tak ho zabije. Potom bývalý druh poškodenej odišiel do chodby rodinného domu, kde sa krátkou zbraňou, ktorú držal v ruke vyhrážal zabitím poškodenej a že to myslí vážne, dvakrát vedľa nej zo zbrane vystrelil,“ uviedol Szabó. K zraneniu osôb nedošlo.

Michalovský vyšetrovateľ PZ začal trestné stíhanie vo veci zločinu vydierania a prečinov porušovania domovej slobody a nebezpečného vyhrážania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM