Zuzana Ročeňová Šport

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Michaloviec!

Hokej patrí medzi drsné športy. No aj nežnejšie pohlavie sa rado pozrie na hokejové zápasy. Zisťovali sme medzi obyvateľkami Michaloviec, ktorý hokejista sa im páči najviac a to nielen z pohľadu hokejového umenia :)

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Michaloviec!
Zdroj: Dnes24.sk

Na súpiske michalovských hokejistov sa nachádza momentálne dvadsaťšesť hráčov. Najmladším z nich je iba 18-ročný Roman Dzúr. Najstarší hráč v našom mančafte je Richard Šechný, ktorý 19. októbra oslávi 43 rokov. Michalovských fanúšičiek sme sa opýtali, ktorý hokejista sa im páči najviac a prečo.

Mladé baby v tom mali jasno

Oslovili sme dievčatá a ženy veku do 26 rokov. Tie staršie boli väčšinou v doprovode manželov či priateľov, preto sa z pochopiteľných dôvodov k našej otázke veľmi vyjadrovať nechceli.

Medzi mladšími respondentkami dominovala dvojica hráčov. „U mňa jednoznačne Igor Halás. Vyzerá veľmi dobre, teda viac než len veľmi dobre,“ rozplýva sa nad hokejistom michalovskej Dukly fanynka Lenka. Igor padol do oka väčšine slečnám, ktorých sme sa pýtali na názor.

Druhú priečku v našej ankete obsadil Michalovčan Ľuboš Fajčák, ktorý je na poste útočníka. „Je sympatický, milý a má dobrú postavu. A tiež aj čo sa týka hokeja je šikovný, takže u mňa vyhráva Ľuboš,“ hrdo odpovedá Simona. Sympatie k Ľubošovi vyslovili aj ďalšia z opýtaných.

Do tretice všetko dobre

Michalovčanky zaujal aj Peter Čížek, ktorý je rodený Košičan. „Ťažko vyberať, oni sú všetci sympatickí a každý jeden z nich niečím zaujme. Mne sa celkom páči Peter, príde mi ako veľký blázon, ktorý je za každú srandu a má niečo do seba,“ povedala s úsmevom Natália. Na jeho stranu sa priklonila aj Katka a ďalšie respondentky.

Takže, aké je konečné poradie najsexi hokejistov z michalovskej Dukly podľa oslovených žien z Michaloviec?

  1. Igor Halás (22)
  2. Ľuboš Fajčák (22)
  3. Peter Čížek (26)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM