Správy

Živnostníčka zo Zemplína neunikla pozornosti: Dala prácu desiatkam zdravotne postihnutých ľudí

Eva dala vo svojej dielni na Zemplíne prácu 33 ľuďom so zdravotným postihnutím. Úspešná živnostníčka neunikla pozornosti a získala prestížne ocenenie.

Ilustračný obrázok k článku Živnostníčka zo Zemplína neunikla pozornosti: Dala prácu desiatkam zdravotne postihnutých ľudí
8
Galéria

Spoznali sme podnikateľky Slovenska 2016. Víťazkami prestížnej súťaže sa stali ženy, ktoré sa dali na neľahkú cestu podnikania a dokážu sa v silnej konkurencii presadiť na trhu. A medzi nich patrí aj Zemplínčanka Eva Balogová.

Úspešná žena z Pozdišoviec (okres Michalovce) ovládla kategóriu ÚSPEŠNÁ ŽIVNOSTNÍČKA (fyzická osoba, ktorá podniká min. 3 roky). Vo svojej chránenej dielni dala prácu 33 ľuďom so zdravotným postihnutím. Vyrábajú káblové zväzky a časti do elektromotorov. Pani Eva popri práci študuje akadémiu tretieho veku a stará sa o dve vnúčatá.

Súťaž Podnikateľka Slovenska každoročne vyhlasuje Slovak Business Agency. Je určená pre začínajúce aj pre už etablované podnikateľky. V kategórii VYNIKAJÚCA PODNIKATEĽKA za uplynulý rok dominovali dve dámy – Julianna Hložek Grmannová z Bratislavy a Sylvia Cholpová, ktorá vedie hotel v Kežmarku.

Titul najúspešnejšej ZAČÍNAJÚCEJ PODNIKATEĽKY si zo slávnostného galavečera odniesla Iveta Hrabovská zo Žiliny. Špeciálnu cenu udelil aj podpredseda vlády pre investície a informatizáciu Peter Pellegrini. Tú získala Silvia Mahutová.

Podnikateľka Slovenska 2016
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM