Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Zlákajú aj vás? TOP akcie tohto víkendu v Michalovciach a okolí

Necháte sa nimi zvábiť? Vybrali sme 6 akcií, ktoré sa uskutočnia tento víkend v Michalovciach a okolí a ktoré sú podľa našej redakcie najlákavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Zlákajú aj vás? TOP akcie tohto víkendu v Michalovciach a okolí
Zdroj: TASR

Finále nohejbalovej ligy

14. 10. 2017 od 10:00 hod., Zalužice

Finále Slovenskej nohejbalovej ligy mužov pre rok 2017 sa uskutoční v sobotu 14. októbra v telocvični Základnej školy s materskou školou v Zalužiciach. Usporiadateľom podujatia je Nohejbalový klub Zalužice. Počas soboty sa odohrajú dve stretnutia. O tretie miesto so začiatkom o 10. hodine a zápas o prvé miesto sa začne o 12. hodine.

Hnojňaňe z Mihaľovec

14. októbra 2017 o 15:30 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach pozýva verejnosť na sobotňajší koncert pri príležitosti 40. výročia založenia folklórnej skupiny Hnojňaňe z Mihaľovec. Hudobné vystúpenie začne o 15:30 hod.

L&S Starí majstri

14. októbra 2017 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

V Michalovciach uvedú hru o dvoch bratoch, ktorí sú poslední potomkovia slávnej divadelnej rodiny. Majú rozdielny charakter, talent, aj úspech. Napriek tomu, že dosiahli divadelnú slávu (každý po svojom) sú vo veku a v období, keď zrazu nie sú zasypaní ponukami. Ich peňaženky sú desivo prázdne a tak sú nútení prijať producentovu ponuku: hrať spolu v divadelnej hre o dvoch bratoch, ktorí sa nenávidia. V divadelnej hre si zahrá Milan Lasica a Martin Huba.

Rodinný prievan

14. októbra 2017 o 19:00 hod., Mestské kultúrne stredisko Michalovce

Fanúšikovia divadla sa môžu tešiť aj na predstavenie, v ktorom si zahrajú Marta Sládečková, Matej Landl, Pavol Šimun, Kristína Svarinská, Kristína Greppelová, Ondrej Bortlík. Skvelá súčasná komédia z rodinného prostredia vám napovie, že matka má vždy pravdu, aj keď ju náhodou nemá. Traja muži a tri ženy na scéne, to nikdy neveští podľa scenára nič dobré.

Športový deň Zalužičanov

14. októbra 2017 o 10:00 hod., ZŠ Zalužice

Sobotu si môžete užiť aj v Zalužiciach, v obci pri Michalovciach, kde sa bude konať Športový deň Zalužicanov. Už od 10. hodiny sa v priestoroch areálu základnej školy bude športovať. Pripravené sú rôzne športovo-zábavne súťaže a atrakcie pre najmenších. Súčasťou tohto podujatia bude aj tombola.

Ikony sv. Cyrila a Metoda

15. októbra 2017 o 10:30, Gréckokatolícka cirkev v Zalužiciach

V gréckokatolíckom chráme v Zalužiciach budú mať od nedele vzácne ikony. Prítomnosť ikony sv. Cyrila a Metóda vo farnosti bude od nedele 15. októbra do utorka 17. októbra. Tieto vzácnosti sprístupnia po sprievode okolo chrámu so začiatkom o 10.15 hod. Následne bude pokračovať liturgia, tak ako ju nepoznáte, pôjde totiž o cirkevnoslovanskú o 10.30 hod.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM