Správy

Zmena k lepšiemu na trati Michalovce - Humenné: Spoločné úsilie prinieslo ovocie

Dobré správy! Na železničnej trati medzi Michalovcami a Humenným sa udiala zmena k lepšiemu. Spoločné úsilie tak prinieslo ovocie.

Ilustračný obrázok k článku Zmena k lepšiemu na trati Michalovce - Humenné: Spoločné úsilie prinieslo ovocie
Zdroj: TASR

Na železničnej trati medzi Michalovcami a Humenným došlo k zmene, ktorá dokáže potešiť. Stalo sa tak konkrétne v dedine Brekov, ktorá leží práve na tejto trase. Denne tade premáva 20 osobných vlakov a železničná doprava je tu obľúbeným spôsobom dopravy.

Zlý stav budovy železničnej zastávky a jej okolia sa rozhodli zástupcovia obce a Železníc SR spoločným úsilím zmeniť. Železnice spolu so zamestnancami obce zmenili vandalmi zničenú zastávku. ŽSR okrem zamestnancov a odborných výkonov poskytli na túto opravu aj stavebný materiál a potrebnú mechanizáciu. Opravená fasáda, zasklenie okien, nové vchodové dvere, ale aj oprava chodníkov a prístrešku prispeli k celkovému peknému vzhľadu zastávky.

Opravené chodníky a upravené okolie prispeli nielen k skrášleniu, ale aj k zvýšeniu bezpečnosti cestujúcich. Spoločným úsilím sa tak zveľadil majetok ŽSR a vynovená zastávka Brekov už slúži cestujúcim.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM