Zuzana Ročeňová Samospráva

Zmeny v radoch michalovských poslancov: Popaďáková sa vzdala mandátu, na jej miesto nastúpil prvý náhradník

Na Mestskom zastupiteľstve v Michalovciach sa už medzi poslancami neobjavila Zlatuša Popaďáková, ktorá sa vzdala mandátu, z dôvodu jej menovanie do riaditeľskej funkcie. Kto zasadol na jej poslaneckú stoličku?

Ilustračný obrázok k článku Zmeny v radoch michalovských poslancov: Popaďáková sa vzdala mandátu, na jej miesto nastúpil prvý náhradník
Zdroj: Dnes24.sk

Zlatuša Popaďáková vo verejnej správe pôsobila dvadsaťdva rokov, tri volebné obdobia bola členkou mestského zastupiteľstva a v súčasnosti sa stala novou riaditeľkou Zariadenia pre seniorov, ktoré sídli na Ul. J. Hollého 9 v Michalovciach.

Jej nové miesto nie je zlúčiteľné s funkciu mestskej poslankyne, a tak na jej miesto zasadol prvý náhradník, teda kandidát na poslanca v komunálnych voľbách 2014, ktorý spomedzi nezvolených získal najvyšší počet platných hlasov. Je ním stredoškolský pedagóg Ján Várady, ktorý v spomínaných voľbách získal 388 platných hlasov.

Na mestskom zastupiteľstve zložil zákonom predpísaný sľub poslanca a bol zvolený za člena Komisie školstva, mládeže a športu. Zhostí sa novej funkcie zástupcu Mesta v školských radách ZŠ Moskovská 1, MŠ Školská 5, MŠ Leningradská 1.

Čítajte tiež:

Biela hora znova na pretrase: Jej využitie bude predmetom ďalších rokovaní

Foto: Dnes24.sk

Zmeny v radoch michalovských poslancov
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM