Veronika Ondo-Cholewová Rôzne Rôzne

Známa michalovská kaderníčka radí: TOP letné účesy, ktoré vám zachránia deň! FOTO

Leto je v plnom prúde a všetky ženy dobre vedia, že starostlivosť o vlasy je v tomto ročnom období naozaj náročná. Každý zaťažujúci účes môže naše vlasy ešte viac poškodiť. Známa michalovská kaderníčka Janka Mrázová vám poradí 4 tipy pre jednoduché a trendy účesy. Oceníte zvlášť v týchto horúčavách.

Ilustračný obrázok k článku Známa michalovská kaderníčka radí: TOP letné účesy, ktoré vám zachránia deň! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Netreba zabúdať, že v letnom období musíme vlasom venovať špeciálnu starostlivosť. Ničí ich samotné slnko, chlórovaná voda, more. Vlasy sú oslabnuté, vzniká štiepenie a lámanie, dôležité je preto používať špeciálne prípravky. „Zákazníčka odporúčam vlasy veľa hydratovať, používať vlasové prostriedky s UV filtrom a občas dať na vlásky aj balzam," vymenúva kaderníčka z Michaloviec Janka Mrázová. Ako dodala, vlasy by sa v lete mali aj prestrihať, aby boli vzdušnejšie.

Počas leta majú v Kaderníckom salóne Janka oveľa viac zákazníčok. Majiteľka J. Mrázová prezradila, že dámy sa chodia nielen ostrihať, ale aj zafarbiť, či vyživiť vlasy maskou.

„Zákazníčky chcú vlasy najmä vypnúť do hora. Skvelý je chvost dohora, upletený vrkoč alebo uzol, ktorý môže mať aj vlasovú výplň,“ dodala, že výplň tú môžu použiť dievčatá s riedkymi vlasmi. Nevesty si žiadajú napríklad čelenky a takmer každá nevesta chce v letmých mesiacoch účes, pri ktorom sa nebude potiť viac než je potrebné.

Kadernícky salón Janky Mrázovej vlasy ochladí najprv umytím a špeciálnymi prípravkami, ktoré vlasy pred slnkom chránia. Dodajú im potrebné živiny a napokon ostrihajú. Niektoré dámy sa chcú radikálne ostrihať na krátko, iné len vlasy prevzdušniť a trochu podstrihnúť. aby si mohli vypnúť účes do hora.

Čítajte tiež:

5 rád od ostrieľanej kaderníčky z Michaloviec: V čom spočíva tajomstvo pekného účesu?

Účesy na leto od michalovskej kaderníčky.
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM