Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Zoznámte sa s nimi vopred: Takéto atraktívne lákadlá ponúkne tento týždeň v Michalovciach a okolí

Vďaka nim môžete v našom meste a okolí zažiť zaujímavý relax. Viete ale o nich? Zoznámte sa s lákavými podujatiami tohto týždňa, ktoré radíme zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Zoznámte sa s nimi vopred: Takéto atraktívne lákadlá ponúkne tento týždeň v Michalovciach a okolí
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Vďaka Vám

15. máj 2018 o 15:00 hod., Mestské kultúrne stredisko, Michalovce

Mestský úrad Michalovce a Mestské kultúrne stredisko zorganizujú podujatie venované ženám – matkám „Vďaka Vám“. V programe sa predstaví Hanka Servická a ĽH Dribna. Začiatok kultúrneho programu bude o 15. hodine.

Quizovňa

18. máj 2018 o 20:00 hod., Freedom, Michalovce

Vo Freedome sa v piatok môžete zabaviť pri quize. Desiatky otázok preveria vaše vedomostí. Niekoľko členných tímov a akcia pod názvom Quizovňa, pri ktorej sa veľa dozviete aj naučíte.

Koncert

18. máj 2018, Fabrik live, Michalovce

Príďte si vychutnať živé vystúpenie skupiny Exotik. Celú noc vás bude baviť svojou hudbou a ku skvelej piatkovej party prispeje aj Dj Tony Freezer.

Turistika

19. máj 2018 od 8:00 hod.,Zádielska tiesňava

Michalovský turistický klub KST Turista organizuje v sobotu turistickú akciu. Cieľom miesta bude Zádielska tiesňava. Ak radi spoznávate prírodu a jej okolie, pripojiť sa môžete od 8. hodiny v Michalovciach.

Farmársky deň

19. máj 2018 od 9:00 hod., Park Študentov, Michalovce

V Michalovciach bude 3. ročník Farmárskeho dňa, ktorý sa uskutoční 19. mája v Parku študentov. Príďte sa pozrieť na poľnohospodárov, ktorí prinesú kombajny, traktory, živé zvieratá, ale aj kultúrny program.

Párty

19. máj, Fabrik live, Michaovce

Ak ste milovníkom tanečnej hudby a párty, na svoje si môžete prísť v podniku Fabrik live v Michalovciach. V sobotu sa tam uskutoční ďalšia párty, pri ktorej sa môžete zabaviť a zatancovať si.

Bicyklom za históriou

20. máj 2018 od 8:00 hod., Senderov

Prvý michalovský klub slovenských turistov pozýva priaznivcov turistiky na spoznávanie Senderova a jeho histórie. Nebude to tradičná pešia turistika, ale cykloturistika, preto si nezabudnite bicykle.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM