Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Zrelaxujte počas voľna: Čo odporúčame zažiť cez víkend v Michalovciach

Je tu ďalší víkend a je najvyšší čas sa rozhodnúť, ako ho strávite. Prinášame vám prehľad podujatí v Michalovciach, ktoré odporúčame zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Zrelaxujte počas voľna: Čo odporúčame zažiť cez víkend v Michalovciach
Zdroj: TASR

Divadelný workshop

13. mája 2017 od 9:00 hod. –13:00 hod., Zemplínske osvetové stredisko Michalovce

Zemplínske osvetové stredisko v Michalovciach pozýva na podujatie z cyklu divadelných workshopov. Tematicky bude zamerané na rôzne inscenačné postupy, ktoré si účastníci budú môcť vyskúšať v praxi. Teoretické poznatky si môžu precvičiť na inscenácii klasickej rozprávky o Červenej čiapočke. Tvorivá dielňa opäť prebehne pod vedením lektorky Mgr. Martiny Doričovej, kulturologičky, ktorá sa vo svojom voľnom čase venuje divadlu.

Rande naslepo

13. mája 2017 o 18:00 hod., Kino Centrum Michalovce

Romantická komédia Rande naslepo bola nakrútená podľa skutočného životného príbehu, ktorý vo svojej knihe vtipne popísal sám Saliya Kahawatte. Vzrušujúca práca v luxusnom hoteli – to je vysnená budúcnosť, ktorú si predstavuje Saliya (Kostja Ullmann) už od detstva. Ako teenager však začne strácať zrak, až nakoniec vidí len slabé svetlo a matné obrysy. Svet vidí akoby naň pozeral cez mliečne sklo. Zdá sa, že jeho životný sen je v troskách…

Disco

13. mája 2017, Fabrik live Michalovce

Ak máte chuť sa v sobotu zabaviť, tak vo Fabrik live v Michalovciach vám budú celú noc hrať tanečne hity, ktoré roztancujú aj tých najlenivejších. Ku skvelej párty prispeje Dj.MIKE & Dj.TONY FREEZER.

Kráľ Artuš: Legenda o meči

14. mája 2017 o 20:00 hod., Kino Centrum Michalovce

Uznávaný anglický režisér a scenárista Guy Ritchie (Zbaľ prachy a vypadni!, Sherlock Holmes, Krycie meno: U.N.C.L.E.) prináša svoj originálny pohľad na klasickú legendu o kráľovi Artušovi a čarovnom meči. V hlavných úlohách uvidíte Charlie Hunnama (Chladnokrvný, Ohnivý kruh, Purpurový vrch), Jude Lawa (Moje čučoriedkove noci, Sherlock Holmes, Anna Karenina, Grandhotel Budapest, Špión), Àstrid Bergès-Frisbey, Djimon Hounsou či Erica Banu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM