Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Zvieratá zo zoo, kúzelník či megašmýkalka: Deti si v Michalovciach prídu na svoje

O zábavu a lákadlá rôzneho druhu bude postarané. Deti si v Michalovciach prídu na svoje. Môžu sa tešiť na zvieratká, kúzelníka či dinosaurov. Čo sa chystá?

Ilustračný obrázok k článku Zvieratá zo zoo, kúzelník či megašmýkalka: Deti si v Michalovciach prídu na svoje
Zdroj: TASR

Mestská športová hala v Michalovciach sa takpovediac premení na jedno veľké ihrisko. Budú tam zvieratká z košickej zoologickej záhrady, dinosaury a kopa ďalších zaujímavých atrakcií. Pri príležitosti Dňa detí sa v dňoch 31. mája – 1. júna od 8:00 hod. – 18:00 hod. v Športovej hale v Michalovciach uskutoční Detský festival zábavy.

O zábavu bude postarané

Aj tento rok sa môžu naši najmenší tešiť na množstvo zábavy a dobrej nálady. Blíži sa totiž Deň detí v Michalovciach. Sviatok všetkých detí sa v našom meste bude oslavovať festivalom. Momenty plné zábavy odštartujú 31. mája o 8:00 hod. v Športovej hale v Michalovciach. Chystá sa tam viacero atrakcií, vďaka ktorým môžu najmenší osláviť svoj sviatok.

„Pri príležitosti Medzinárodného dňa detí sme pre všetky detičky a ich rodičov pripravili detský festival, na ktorom po celý deň nebude chýbať zábava,“ uviedli usporiadatelia Detského festivalu zábavy.

Dinosaury a zvieratá

Na detský festival do Michaloviec zavítajú aj zvieratá z košickej zoologickej záhrady, ale nebudú chýbať ani dinosaury z DinoParku Košice, či kúzelník Wolf a SrandaBanda Show. Na návštevníkov bude čakať aj Zuzka Haasovú s divadlom Haaf.

Chýbať nebude ani cukrová vata, pukance či balóny. Medzi lákadlá patrí aj nafúknutie teplovzdušného balóna, krivé zrkadlá, skákaci hrad, megašmýkalka, ale aj trampolína. Program je určený pre deti, ale na svoje si prídu aj mamy a otcovia. Muži si môžu pozrieť motorky, ženy zase trendy v líčení.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM