Správy Rôzne

33 veľkonočných záberov: Čitatelia fotografovali tradičné jedlá

Takto vyzerá vaša Veľká noc. Viacero z vás sa nám ozvalo a poslalo zábery toho najlepšieho, čo im tento rok robí sviatky ešte krajšími.

Ilustračný obrázok k článku 33 veľkonočných záberov: Čitatelia fotografovali tradičné jedlá
33
Galéria

Veľká noc je nielen u nás jeden z najkrajších sviatkov. Okrem korbáčov, kraslíc a hlavne kresťanských osláv je to aj oslava príchodu jari. Patrí k tomu dobré jedlo a pitie.

Výzva na facebooku

Na našom facebooku sme zverejnili výzvu, aby ste nám poslali fotografie vašich veľkonočných jedál. A vy ste sa pochválili a poslali ste nám krásne množstvo záberov, po ktorých sa nám zbiehali slinky.

Každá rodina má svoj vlastný recept na dokonalého a nadýchaného piškótového barančeka, či na plnku s údeným mäsom a bylinkami. Totiž Veľká noc je u nás vnímaná ako tradičný rodinný sviatok.

Kreativita čitateľov

Kreatívne zdobené stoly, čokoládové vajíčka so zajačikmi a misy od výmyslu sveta. Naši čitatelia sú naozaj kreatívni. To, že sú ozajstní gurmáni a milovníci Veľkej noci ukázali na záberoch tiež.

Tradičné jedlá ste doplnili zdravou zeleninou a potešili ste sa aj peknými veľkonočnými dekoráciami, ktoré vedia dotvoriť tú pravú atmosféru.

Ale veď sa pozrite vo veľkej fotogalérii.

FOTOGALÉRIA: Pozrite si veľkonočné jedlá našich šikovných čitateľov
33
Galéria

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM