Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

5 podujatí v Michalovciach a okolí, ktoré odporúčame cez víkend zažiť

Hurá, je tu opäť víkend. Spríjemnite si ho aj vy. Vybrali sme pre vás päť podujatí, ktoré odporúčame zažiť v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku 5 podujatí v Michalovciach a okolí, ktoré odporúčame cez víkend zažiť
Zdroj: Dnes24.sk

V utajení (Unlocked)

8. 7. 2017 o 19:45 hod., Kino Centrum Michalovce

Špičková agentka americkej CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydarenej akcii preradená do londýnskej kancelárie. Po dlhom čase ju kontaktujú bývalí nadriadení, pretože sa dozvedeli o zvýšenej aktivite v prostredí radikálnych militantných skupín. Alice sa podarí lokalizovať hlavného podozrivého, ale počas jeho výsluchu príde na to, že ju niekto podviedol a von unikli prísne tajné informácie.

Špacírky popri Schengenskej hranici

9. 7. 2017, od 8:30, podľa miesta zastávok

Špacírkovať sa bude za zaujímavými lokalitami a to spolu s výkladom sprievodcu, ktorý ľuďom porozpráva zaujímavosti nielen z histórie vždy daného konkrétneho miesta. Čakajú vás drevené chrámy v Ruskej Bystrej a Inovci, Hrádok v obci Podhoroď, jazierko pri Beňatine. O 13:00 hod. cesta späť – zastávky výstupu podľa zastávok nástup. Ak nestihnete podujatie túto nedeľu, bude každú nedeľu, počas mesiacov júl a august. Cena výletu: dospelý: 10 €, deti 0–2 roky 0 €, deti 3–12 rokov 5 €, študenti do 25 r. 7,50€. Nahlásiť sa môžete najneskôr deň pred uskutočnením výletu do 15:00 hod. na spacirki@gmail.com, +421949610197

Števo Čiko Barančík

9. 7. 2017 o 18:00 hod., tribúna pri mestskom úrade

V rámci kultúrneho leta v Michalovciach čaká návštevníkov centra v sobotu 9. júla o 18. hodine koncert hudobníka, ktorého možno poznáte ako Števa Čika Barančíka. Na tribúne pri Mestskom úrade v Michalovciach predvedie hudobný žáner country a folk. Hudobné podujatie je pre všetkých návštevníkov michalovského námestia bezplatné.

Spider-man: Návrat domov

9. 7. 2017 o 19:45 hod., Kino Centrum Michalovce

V očakávanom filme o obľúbenom marvelovskom superhrdinovi sa predstaví talentovaný Tom Holland ako Peter Parker snažiaci sa zosúladiť bežný stredoškolský život s povinnosťami superhrdinu. Po skúsenosti s Avengermi sa vracia domov k tete May a jeho mentorom sa stáva Tony Stark alias Iron Man.

Letné kino na amfiku

9. 7. 2017 o 21:15 hod., Amfiteáter Zemplínska šírava

Šíravský amfiteáter prichystal pre nadšencov sledovania filmov pod holým nebom počas nedele akčný film Logan: Wolverine. Návštevníci si budú môcť vychutnať film pod holým nebom. Letné kino začne premietať film od 21:15 hod. Cena bude 3 eurá na osobu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM