Správy

5 tipov redakcie na tento víkend: Michalovčania, aj toto cez dni oddychu môžete zažiť

Blížiaci sa víkend so sebou prináša v Michalovciach akcie rôzneho druhu. S naším prehľadom sa v nich ľahko zorientujete a potom si stačí už len vybrať. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku 5 tipov redakcie na tento víkend: Michalovčania, aj toto cez dni oddychu môžete zažiť
Zdroj: TASR

HISTÓRIA KRÁČAJ S NAMI

6. 11. od 9:00, Budkovce

Wiczmándyho slovo – medzinárodná prehliadka detských divadiel a Szirmayho výstava – výstava prác žiakov školy a obyvateľov obce. Tohto roku sa Wiczmándyho slova zúčastňujú okrem budkovskej školy aj tri partnerské školy – Základná škola Maximiliána Hella zo Štiavnických baní, Gymnazijum Laski z Poľka a Základní škola Koryčany z Českej republiky. Uvidíte rôzne predstavenia s rozprávkovou tematikou. Odborná porota ocení kvality každého predstavenia. Toto všetko sa bude odohrávať na javisku Kultúrneho domu Budkovce so začiatkom od 9.00 hod. Tohtoročná Szirmayho výstavy sa nesie v duchu učiteľskom – okrem prác žiakov ZŠ Júlie Bilčíkovej Budkovce 355, sa hlavnou vystavovateľkou stala bývalá učiteľka našej školy – akademická maliarka Ľudmila Lakomá – Krausová.

LA GIOIA

6. 11. o 19:00 v MsKS, Michalovce

Mestské kultúrne stredisko v Michalovciach Vás pozýva na Galakoncert úspešného pop operného tria La Gioia a ich hudobného hosťa, ktorý sa uskutoční 6. 11. 2015 vo veľkej sále. LA GIOIA vznikla v roku 2008. Prezentuje hudobný štýl, pop operu, ktorý spája populárnu hudbu a operný spev. LA GIOIA je zoskupenie troch spevákov, ktorí interpretujú populárne piesne v štýle belcanta. Repertoár tria tvoria nielen skladby svetovej hudobnej scény, ale najmä pozoruhodné úpravy známych slovenských a českých hitov, ktoré v podaní La Gioia znejú doteraz nepočutým, originálnym spôsobom.

AUTOSALÓN

6. 11. do 19:30, Mestská športová hala Michalovce

Mestská športová hala sa premenila na veľké parkovisko s nablýskanými tátošmi v jej vnútri. V poradí už 23. ročník michalovského autosalónu privítal milovníkov áut. Luxusné, úžitkové, rodinné aj športovo ladené autá si môžete obzrieť v piatok 6. novembra do 19.30 hod. Autosalón je spojený tradične s predajnou výstavou. Nachádzajú sa tu najnovšie modely osobných áut predajcov z Michaloviec a návštevníkom autosalónu ponúkajú výrazné výstavné zľavy.

SHE&ME

6. 11. o 21.00, Kokteil bar Michalovce

Ako najlepšie začať víkend? Čo tak akustickým koncertom a k tomu so svetovými hitmi. Do Michaloviec síce nemieria veľké spevácke hviezdy, ale prostredníctvom ich pesničiek sa budete cítiť akoby boli práve pri vás. Príďte si vychutnať koncert SHE&ME. S nefalšovaným rockovým hlasom vám dokážu opätovne navodiť zimomriavky. Po ich vystúpení sa zaručene budete pýtať, kedy tu budú hrať znova. Repertoár zložený z hitov od kapiel a speváckych hviezd, ako napríklad Pink Floyd, Michael Jackson, Deep Purple, Norah Jones, naaranžovaný podľa potrieb v kombinácii s energiou, charizmou a živelnosťou. Ich hosťom bude Anna B. Dian. Začiatok je naplánovaný o 21. hodine a vstup je voľný. Avšak, odporúča sa rezervácie stolov na čísle 0948368182.

SPARTAK/MYJAVA – MICHALOVCE

7. 11. o 17:00, futbalový štadión

V sobotu 7. novembra od 17:00 hod. nastúpia v 16.kole Fortuna ligy futbalisti MFK Zemplín Michalovce na domácej pôde proti Spartaku Myjava. Príďte povzbudiť svojich futbalistov v boji o ďalšie prvoligové body. Proti Myjave bude prebiehať zbierka pre postihnutých – pre fanúšika Petra Vaška a deti z giraltovského sociálneho domova.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM