Ondrej Petričko Krimi

Aj toto sa už deje v meste: Muž začal hádzať do ženy kamene, musela ujsť!

Michalovčan šiel okolo rodinného domu, pri ktorom stála dôchodkyňa. Začal do nej hádzať kamene. Dôchodkyňa musela ujsť. Za jeho čin mu hrozí 3 až 8 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Aj toto sa už deje v meste: Muž začal hádzať do ženy kamene, musela ujsť!
Zdroj: Webnoviny.sk

Michalovský vyšetrovateľ obvinil z porušovania domovej slobody 35-ročného muža z Michaloviec. Agentúru SITA o tom informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Muž išiel v pondelok 9. apríla po ceste popri rodinnom dome v obci Kusín v okrese Michalovce práve v čase, keď bola na dvore 77-ročná majiteľka domu. Začal na ňu kričať a hádzať do nej kamene. Následne preliezol bráničku a v hádzaní kameňov pokračoval. Keď sa mu minuli, preskočil bránu naspäť, nazbieral si nové kamene, opäť preskočil do dvora a pokračoval v ich hádzaní.

Druh ženy ho vyzval, aby opustil dvor. Muž na jeho slová nereagoval, kamene hádzal ďalej a rozbehol sa k dôchodkyni. Tá so svojim druhom utiekla do domu. Obvinený ešte búchal na dvere a po chvíli odišiel. Majiteľke nespôsobil žiadne zranenia ani škodu na majetku. Za jeho konanie mu hrozí väzenie na tri až osem rokov.

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM