Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Amfiteáter na Šírave má jedinečnú atmosféru a o pár dní to začne: TOP vychytávky z tohtoročného programu!

Amfiteáter na Zemplínskej Šírave zažil po 15 rokoch hudobný festival. Bude aj tento rok? Pozrite, na čo sa môžeme tešiť!

Ilustračný obrázok k článku Amfiteáter na Šírave má jedinečnú atmosféru a o pár dní to začne: TOP vychytávky z tohtoročného programu!
Zdroj: Dnes24.sk

Štartuje sa už v máji

Do opusteného amfiteátra pri Zemplínskej šírave, ktorý sa nachádza v rekreačnom stredisku Hôrka, sa pred rokom opätovne vrátil život. Obec Vinné ho prenajala súkromnému podnikateľovi, ktorý sa pustil do veľkej rekonštrukcie. Amfiteáter v rekreačnom stredisku Hôrka postavili ešte v 70. rokoch minulého storočia. Kedysi sa pre tamojšie prírodné kino a bohaté kultúrne leto tešil mimoriadnej obľube verejnosti. Neskôr ho však nahlodal zub času a dielo skazy zavŕšili zlodeji a vandali. Posledné podujatie tu zorganizovali približne pred 10 rokmi. Všetko sa ale zmenilo už minulú letnú sezónu! Pozrite, čo všetko sa chystá…

Tanečníce z Lúčnice

Leto štartuje 29. mája, keď bude Šírava patriť deťom. Príde spevák Miro Jaroš s ujom. Chýbať nebudú maskoti, kúzelník a rozprávky. Tanečnice z Lúčnice nás poctia svojou návštevou 26. júna. Speváčka Kristína nám zaspieva 3. júla. O pár dní neskôr 8. – 9. júla je pripravený Nahoď sa fest alebo Hip Hop music dance festival, kde vystúpi EGO, SEPAR a viac ako desiatka ďalších hudobníkov.

Prídu Captain Jack aj repeťáci

15. júla odštartuje Oldies Party údajne s originálnou nemeckou kapelou Captain Jack, slovenský Maduar atd. V júli sa u nás zastaví aj SĽUK so svojím hudobno-tanečným programom a to 23. júla. Trojdňový festival vypukne 29. – 31. júla, ktorého súčasťou budú kapely Polemic, Heľenine oči, Ine Kafe, Hex, Smola a Hrušky, Zoči voči, Martin Harich, The Paranoid a mnohí ďalší. Špeciálnym hosťom bude Ivan Kandráč.

Začiatok augusta prinesie na Šíravu Senzi parádu. 7. augusta budeme hostiť Otta Weitera, Evu Mázikovú, Roba Kazíka a iných senzi hosti. Tak ako amfik začal programom pre deti, tak ním aj končí. Na pódiu vystúpi deťmi milovaný program PACI PAC. Bude aj diskotéka, zvieracia farma a veľa prekvapení.

Môže vás zaujímať:

Festivalové prípravy na šíravskom amfiku v plnom prúde: Poznáme ako prví hlavné ťaháky!

Šírava oslávi 50-tku netradične: Celá letná turistická sezóna sa bude niesť v RETRO štýle!

Legendu Šíravy čaká návrat vo veľkom štýle: Rozšírenie Kotvy to je nič, ale z tohto padnete do kolien! VIZUALIZÁCIE

Na Šírave sa pripravuje veľké retro prekvapenie: Máte ešte starú nafukovačku? :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM