Kultúra

Amfiteáter na Zemplínskej šírave? Prvá akcia tohto roka už čoskoro, bude patriť deťom

Amfiteáter na Zemplínskej šírave už čoskoro odštartuje novú letnú sezónu. Jej prvým podujatím bude akcia určená deťom.

Ilustračný obrázok k článku Amfiteáter na Zemplínskej šírave? Prvá akcia tohto roka už čoskoro, bude patriť deťom
Zdroj: Dnes24.sk

Amfiteáter v rekreačnom stredisku Hôrka na Zemplínskej šírave chystá na dňa 26. mája a to od 14:00 do 17:30 hod. podujatie Šírava deťom. Amfik týmto podujatím oficiálne zaháji novú letnú sezónu.

Bohatý program

Počas podujatia Šírava deťom vystúpia na pódiu Paci Pac, Tárajko a Popletajka a Ujo Ľubo so svojou detskou párty. Návštevníkov čaká aj plavba loďou, ktorá bude premávať od 13:00 hod.

Súčasťou príjemného rodinného popoludnia budú ďalšie vystúpenia na pódiu. Deti potešia aj bohaté workshopy, fun zóna s rôznymi atrakciami, skákacie hrady, trampolíny, súťaže, maskoti, živé zvieratká a ďalší sprievodný program.

Ďalšie akcie

Okrem spomínaného detského podujatia pre najmenších – Šírava deťom – sa priaznivci amfiku môžu tešiť aj na hudobný festival Amfik Šírava fest.

Ako informoval náš spravodajský portál manažér Boris Karch, šíravský amifiteáter privíta aj megakoncert Michala Davida, či dvojkoncert Kollárovci plus Kandráčovci.

Samozrejmosťou je letné kino a rozpracované sú ďalšie akcie, ktoré sú tesne pred potvrdením. Cieľom amfiteátra je, aby si každá veková skupina našla cez leto to svoje,“ dodal na záver B. Karch.

Pozrite si na záver archívne zábery zo Šírava deťom na fotografiách od Petra Pavolku.

V OBRAZOCH: Zábery zo Šírava deťom
30
Galéria
Zdroj: Peter Pavolko Photo

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM