Rôzne

Anna z Michaloviec sa podelila o zábery zo svojej záhrady: Hneď vás chytí jarná nálada!

Po dlhých zimných mesiacoch sa už aj v Michalovciach môžeme tešiť z prvých jarných úkazov. Dôkazom sú aj zábery, o ktoré sa s nami podelila čitateľka Anna.

Ilustračný obrázok k článku Anna z Michaloviec sa podelila o zábery zo svojej záhrady: Hneď vás chytí jarná nálada!
5
Galéria

Nízkych mínusových teplôt si aj obyvatelia Michaloviec užili túto zimu dosť. Najmä naši najmenší si však stihli užiť počas viacerých dní aj snehovú nádielku priamo v meste, čo aj patrične využili.

Posledné dni však prinášajú zo sebou viac slniečka a teplejšie počasie. A hoci astronomická jar začne až o niekoľko dní, meteorologická odštartovala už prvého marca. Tradičným poslom jari sú nepochybne aj snežienky, ktoré začínajú najčastejšie kvitnúť v priebehu februára a marca.

Z takejto nádhery sa už v týchto dňoch teší aj naša čitateľka Anka, ktorá sa s nami podelila o zábery z jej záhrady. Pri murovanom plote sa jej už tradične objavili snežienky, ktoré ona sama každoročne považuje za odchod zimy.

Aj to je dôkaz, že už i v Michalovciach sa príroda začína preberať a môžeme sa tešiť z prvých jarných výjavov. Hoci chladné počasie ešte definitívne nepovedalo svoje posledné zbohom, čoho dôkazom je napríklad v ostatných dňoch aj silný a poriadne chladný vietor, zem sa už postupne prebúdza.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

V Michalovciach sa už môžeme tešiť z prvých jarných úkazov: FOTO ako dôkaz
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM