Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Blíži sa rozsvietenie vianočnej výzdoby: Na námestie príde aj Mikuláš

Rozsvietenie vianočnej výzdoby a stromčeka v meste Michalovce sa už blíži. Srdce Zemplína navštívi aj Mikuláš.

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa rozsvietenie vianočnej výzdoby: Na námestie príde aj Mikuláš
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Nezameniteľnú atmosféru blížiaceho sa adventu dotvorí aj vianočná výzdoba, ktorá je už v Michalovciach inštalovaná. Ak nechcete zmeškať túto chvíľu, poznačte si už teraz radšej do kalendára dátum 6. december 2019.

Ako sme vás v nedávnom článku informovali, v Michalovciach začali v novembri s rozmiestňovaním vianočnej výzdoby, ktorú o pár dní rozsvietia. Okrem tradičných prvkov výzdoby, na ktoré si obyvatelia Michaloviec už zvykli, pribudli aj nové, ktoré taktiež dotvoria tú pravú atmosféru Vianoc.

Vianočný stromček už stojí na svojom mieste a už je aj vyzdobený. Tlačidlo na stromčeku bude čoskoro fungovať a vyhrávať vianočnú melódiu.

„Do Michaloviec príde 6. decembra Mikuláš a spolu s ním rozsvietime vianočnú výzdobu. Tešíme sa na vás o 17.00 hod. na našom námestí,“ zverejnila radnica.

Okrem rozžiareného námestia ľudí poteší aj príchod Mikuláša. Deti sa môžu tak ako každý rok tešiť na balíčky s cukrovinkami, ale aj na mikulášske vystúpenie. A pochutnať sa bude dať i na dobrotách v stánkoch pri vianočnom stromčeku.

Pozrite si aj fotogalériu z vianočnej výzdoby v Michalovciach.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Michaloviec a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

OBRAZOM: Michalovce už majú vianočnú výzdobu
13
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM