Rôzne

Brány po lete otvorilo aj michalovské gymnázium: Fotoreportáž z prvého dňa školy

Žiaci po lete opäť zasadli do lavíc. Tak tomu bolo i na Gymnáziu Pavla Horova v Michalovciach. Prinášame vám fotoreportáž z prvého školského dňa.

Ilustračný obrázok k článku Brány po lete otvorilo aj michalovské gymnázium: Fotoreportáž z prvého dňa školy
Zdroj: Gymnázium P. Horova v Mi

Prázdninám definitívne odzvonilo a študenti sa v pondelok vrátili do svojich škôl. Sú medzi nimi aj prváci, ktorí svojich nových spolužiakov uvideli po prvýkrát. Nováčikovia zavítali aj na známe michalovské gymnázium.

Čítajte tiež: V Michalovciach sa diali kúsky: Programovanie robotickej stavebnice a nielen to

Slávnostné chvíle

Zatiaľ čo vyššie ročníky si v pondelok ráno mohli pospať dlhšie, prváci z Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach sa pred školou zišli o niečo skôr, aby boli rozdelení do tried a po informáciách od triednych učiteľov sa presunuli do novej telocvične na otvorenie školského roka.

Čítajte tiež: Učiteľka michalovskej školy v otvorenom rozhovore: Čo je na mojej práci najťažšie

Slávnostné otvorenie školského roka 2016/2017 na Gymnáziu Pavla Horova Michalovce prebehlo v športovej hale tejto školy. „Všetci žiaci a pedagógovia školy v slávnostnom duchu prijali pozitívne hodnotenie pána ministra školstva,“ uviedli z vedenia školy. Príspevok k otvoreniu mal i člen Rady školy pri Gymnáziu Pavla Horova, ktorý poprial učiteľom i študentom úspešné vzdelávanie v kvalitnom prostredí.

Koncert na záver

Novým študentom, ale aj tým starším, adresoval niekoľko slov aj samotný riaditeľ. „Riaditeľ školy Rudolf Gadomský povzbudil pedagógov a žiakov k náročnému štúdiu, ktoré zabezpečuje kvalitné uplatnenie na vysokých školách a na trhu práce,“ povedali pre spravodajský portál Michalovce 24 z michalovského gymnázia. Po príhovoroch ich čakalo prekvapenie. Záver slávnostného otvorenia spríjemnila svojim krátkym programom školská hudba.

Pozrite sa v našej foto galérii, ako vyzeral prvý deň michalovských prvákov na Gymnáziu Pavla Horova v Michalovciach.

FOTO: Ako to vyzeralo pri zahájení školského roka na gymnáziu v Michalovciach
26
Galéria
Zdroj: Gymnázium P. Horova v Mi
Ako si spomínate na váš prvý deň v škole?

Zle
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM